Keijupussilakanan uusi elämä

perjantai 28. tammikuuta 2011

Niin se vaan aika kuluu ja lapset varttuu, vaikka itse ei vanhene ollenkaan ;) Nimittäin tämä postaus on tyttäreni keijupussilakanasta ja sen uudesta elämästä. Katsokaas kun tämä JO 9-vuotias tytöntyllerö on vahvasti sitä mieltä että hän on jo niin iso, ettei voi tuollaista keijupussilakanaa käytää. Ai kauhia, sanon minä! Ennen muinoin leikittiin barbeillakin vielä 16-vuotiaana, vai mitä? ;)
No, joka tapauksessa se pussilakana pääsi sitten uusiokäyttöön. Ja tällainen on lopputulos: kolme ihanaista keijumekkoa, yksi noin 130-140 senttinen ja kaksi vähän pienemmälle tytölle (n.110cm). Mekkoset ovat menossa verkkokauppaan, kunhan saan kerättyä tarpeeksi kärsivällisyyttä, jotta saan tällä antiikkisella tietokoneella ladattua ne etananvauhdilla sinne ;)Noora

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

NO WAU! Aivan ihania, suloisia mekkosia! Kolahtaa kyllä meikäläiseen ja uskoisin että meidän kuusveelle kans!
Se on tämä nykymaailman meno niin hektistä, että pienetkin on pieniä vaan hetken. Mä sain ekan oikean BARBIEN vasta 13v. kun haaveilin vaatesuunnittelijan ammatista... =)

Anonyymi kirjoitti...

No on kyllä hienot :) meidän neiti tilasi heti tuollaiset paidat itselleen 3.6v,,,elikkä nyt sitten pussilakana metsästykseen :)

Mirka kirjoitti...

Todellakin ihanat on!

Ja juu, miuta suorastaan inhottaa mihin tää maailma menee! Mein eskarilainen ilmoitti tänään, että kun hän aloittaa koulun, niin pyörästä on heti irroitettava nuken istuin pois. Huoh, ai, että ekaluokkalainen ei sitten enää saa nukeilla leikkiä.

hoppu design kirjoitti...

Kiitoksia kivoista kommenteista kaikille! Juu kyllä se vaan niin on että nykyään kasvetaan isoiksi ihan liian äkkiä, eikä sille oikeen vanhemmatkaan mitään mahda...ei sen puoleen, minun tyttäreni ei ole koskaan barbeilla ja nukeilla leikkinytkään, hän on enemmän sellainen pehmojen ystävä ;) Ja lohdutukseksi täytyy sanoa, että hänellä on edelleen melkein joka paikassa mukana vauvana lahjaksi saatu OMA RAKKAIN NALLE!!!! Toivotaan että se säilyttää paikkansa vielä mahdollisimman kauan....:)