Ale takki

tiistai 25. tammikuuta 2011

 Vihdoin sain aikaiseksi lisäiltyä suosikkiblogeistamme "pienen" kattauksen tuonne oikeaan laitaan alimmaiseksi (eikä siinä ole edes vielä kaikki, miten ihminen oikein töitä ehtii tekemään ;)). Käykäähän kurkkaamassa löytyykö uusia tuttavuuksia! Vinkatkaa myös muista ihanista blogeista joita listaltamme ei löydy.

Verkkokauppaakin päivitelty, mm.muhevammille naisille 60-lukua henkiviä minimekkoja ja lasten essumekkoja. Kuvassa esiintyvä takki ale-hintaan hihasta löytyneen purkauman johdosta (miksi ne aina löytyy vasta kun koko ompelus on valmis??!!) :(.


Now you can find f our blogroll on the right marginal.
And also some new items on our webshop. Check for example the jacket above, for sale, because sadly I found a litlle flaw on the sleeve. Send e-mail, if interested!

Saara

PST, TÄÄLLÄ ARVONTA!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joko tää nyt meni :< höh! Toi kangas olis ollu niin munkin makuun :)
~Jarna

hoppu design kirjoitti...

Heippa JArna! Saitkin sähköpostitse meilin jo, murtta vastataan nyt täälläkin, ettei ihmiset luule, että meitä ei kommentit innosta ;)

Kangas on kyllä aivan ihana, "valitettavasti" suurin osa tuotteistamme on aivan uniikkeja, johtuen luonnollisestikin kierrätettyjen kankaiden määristä. Harvemminhan tulee löydettyä samaa kangasta useampaan tuotteeseen. Koitetaan tosiaan tehdä näitä kevättakkeja vielä lisää, talvitakkienhan kanssa kävi kiirresitä johtuen hiukan köpelösti :(