Tilkkuja, tilkkuja

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Mitä kaikea sitä voikaan vanhoista t-paidoista ja muista trikoovaatteista tehdä, eikä edes haittaa jos vaate on jostain kohtaa rikki tai kulunut, tilkkutyöhön kun voi käyttää ne parhaat palat! Hyväksi voi käyttää myös printit, kuten tässä iloisenkirjavassa tilkkumekossa, jossa piilottelee Peppi ja Herra Tossavainen! Myynnissä verkkokaupassa ja on kooltaan noin 98cm.
Noora

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana mekko,,todella makee!

Anonyymi kirjoitti...

Moips....
Kyselen nyt ihan itselleni tiedoksi, että oletteko te selvittäneet miten näissä menee nämä ns. "tekijän oikeus" jutut kun käyttää jonkun tunnetun suunnittelijan kuosia omaan kierrätystuotteseensa? Esim tuo teidän naisten Unikko-lippis nettikaupassa? vai riittäkö pelkästään valmistajan ilmoitus siitä, että tuote on kierrätetty? Mistähän päin osaisin lähteä näitä asioita selvittämään? En näet halua törmätä siihen tilanteeseen, että joku tulee "jurnuttamaan" minulle siitä, saako jotain vanhoja Muumilakanoita käyttää vai ei......

hoppu design kirjoitti...

No ei olla mitenkään erikoisesti selvitetty, mutta jos vaikka miettii, että marimekko myy kankaitakin, niin tottahan niistä nyt voi ommella mitä haluaa....kunhan ei tee mitään kopioita kyseessä olevan yrityksen omasta tuotteesta, eikä myy omaa tekelettään toisen yrityksen nimellä...näin minä sen ajattelisin. Eikä vielä ainakaan tähän mennessä ole kukaan tullut "urputtamaan" mistään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Moips vielä...
Kiitti että vastasitte, vaikka "anonyynisti" kirjoittelenkin. Oon miettinyt vähän samantyppistä toimintaa mitä teilläkin, että just kierätys juttuja. Mutta kun kaveri noista kuosijutuista alkoi puhumaan. Toisaalta oon ajatellu kyllä itekin sen vähän noin. Eli ajattelisin, että vaikka myyn tuotteitani miten paljon tahansa kun se kerran on jo kierrätetty ,enkä edes yritä väittää että olisi esim joku Muumi juttu niin onko sillä niin väliä. Kaikkein eniten juuri noi Muumihahmot on mulla mielessä ja niidenkäyttö, kun muistan, että joskus menneinä vuosina niistä olis tullut jotain polemiikkia. Mut sitten esim noilla kesätori-kirppiksillä oon katellu,niin siellä on kyllä ollu paljon myynnisssä just Marimekosta tai muumista ja ihan uusista kankaistat ehtyjä myyjän omia tuotteita. Nää on vaan niin kauheen vaikeita juttuja, kun ei oikein ole kunnon selkeää tietoa asioista missään "yksissä kansissa".
Mutta ehkä tää tästä...

Åsa Tidqvist kirjoitti...

This dress was really amazing!!

hoppu design kirjoitti...

Thank you Åsa!!!!!

Suvi kirjoitti...

Ihana mekko! Päivän piristysruiske :)