Vaan kuinkas sitten kävikään?

sunnuntai 8. maaliskuuta 2009"Kaik' onkin vaarat vältetyt, he kotiin saapuneet on nyt, tää kaunis kuva näyttää sen. Keskellä ruusunkukkien näet muumimamman lempeän, noin marjat hattuun perkaa hän. Nyt sisään rakkaat lapset te, me lasit saadaan kaikille ja pullakestit pidetään! Vaan kuinkas sitten kävikään? "
Alunperin tarkoituksena oli tehdä tästä ihanasta Finlaysonin ruusumuumi pussilakanasta takki omalle tyttärelleni, mutta hänpä ei ollutkaan samaa mieltä kankaan ihanuudesta! Siispä takki valmistui myyntiin, käy kurkkaamassa huuto.netin sivuiltani. Takissa on vuorina keltaista puuvillaa, eli on kevät/kesäkäyttöön. Kuvat puhukoot puolestaan, melkein toivoisin olevani 5-vuotias että saisin tämän päälleni.... ;)
Noora

6 kommenttia:

Christina kirjoitti...

Onpa ihan mielettömän suloinen! Harmi, ettei tyttäresi sitten ihastunutkaan. :( Ja harmi, ettei mulla ole puolestaan tuolle suloisuudelle mitään käyttöä, kun ei tuttujenkaan piirissä ole tuon ikäisiä/kokoisia lapsukaisia.

hoppu design kirjoitti...

Niinpä, todella harmillista! Toisaalta olin tyytyväinen että tyttäreni sanoi sen heti suoraan, kun usein on käynyt niin että olen jotain tehnyt ja sitten vaatteet on vaan jääneet käyttämättä kaappiin lojumaan...;) No nyt saa joku muu tämän ihanuuden omakseen!!!

Annika kirjoitti...

Siis aivan ihana, harmi että se on noin iso...

Senni kirjoitti...

Ihana, söpö. :) Kiva kangas. Itse haluaisin tuon jos olisin 20 vuotta nuorempi.

Irma kirjoitti...

Tosi kiva pikkutakki Noora!

Emilia kirjoitti...

Mulle kanssa muumitakki!! Hiukan isompi kiitos, noin s-m kokoa:D