Sydämellinen takki

tiistai 31. maaliskuuta 2009
Taas yksi söpöläinen valmistunut ja myynnissä TÄÄLLÄ! Tampellan vihreää valkosydämellistä puuvillaa ja vuorina ohut ruskea tikkivanukangas. Aika herkullinen yhdistelmä vaikka itse sanonkin! Kokoluokkaa 86-98, hihat on pidemmät ja käännettävissä moneen kokoon sopiviksi.


Noora

4 kommenttia:

Joy kirjoitti...

wou!!!

Emilia kirjoitti...

Löysin huutiksen kautta bloginne..
Oi tuo takki on kyllä niin syötävä:) Mullakin jotain ompelusta sydämestä mutta kangas loppui kesken, oli vain esiliinan verran!
Todella kauniita juttuja teillä! Itse ompelen vasta leluja, harjoittelen vaatteita peukku keskellä kämmentä;)

hoppu design kirjoitti...

Moikka Emilia! Kävin kurkkaa sun blogilla ja olipas vallan ihastuttavaa väriloistoa siellä!!! Erityisesti ihastelin tekemiäsi seinämaalauksia, itselläkin on kauan jo pyörinyt mielessä jonkin tekeminen, mutten ole vielä saanut aikaseksi mitään. Tuota juuri mietinkin että lapsen huoneeseen pitäis kai keksiä joku ajaton kuva, ne niin äkkiä ne mielenkiinnon kohteet vaihtuu isommaksi kasvaessa....mutta oli kyllä ihania sun tekemät jutut!!!!

Emilia kirjoitti...

Kiitos:)
Äkkiä tosiaan vaihtuu mielenkiinnon kohteet sekä lapsella että äitillä, onneksi se on vain maalia! Helppo ja halpa maalata yli ja uutta päälle..
Asiakastyönä tekemäni kohteet ovat kyllä kestäneet vuosia. Ehkä pääsen sitten joskus lastenhuoneisiin tekemään teinikuvia seinille heh!