Keväinen liivi

tiistai 17. maaliskuuta 2009Omalle tyttärelleni kerrankin mieluinen ompelus: kevääksi teddyvuorinen liivi hiippahupulla. Ruskea valkopallollinen kangas ja pinkki teddyvuori (ei ollut muuten ihan helpoin yhdistelmä ommella). Edessä pinkistä fleecestä ommeltu sydän, jonka keskellä ta-daa!!! Huisin oma merkki!!!! Näitä tulee nyt sitten olemaan tästä eteenpäin vaatteissamme. Siistii!!! Liivin takaosassa on myös pinkistä fleecestä ommeltu ympyrä jossa heijastinkankainen kukkakuvio.Noora

7 kommenttia:

hoppu design kirjoitti...

OOkei, taisi teidän tyttönen päihittää tän modelin, mut kai se on vaan pakko kestää ;). Ihanuus tuo liivi, varmaan kevääksi tosi monikäyttöinen!!

Saara

Anonymous kirjoitti...

hiaano -e-

Sesile kirjoitti...

Ihana oma logomerkki. Mäkin haluan sitte semmosen omaan takkiini :D

hoppu design kirjoitti...

Hui kauhistus, pitäis varmaan ruveta sitäkin ompelemaan, joko oot löytäny sopivan mallin? :)
T:Noora

Heidi kirjoitti...

Tosi kivoja nämä teidän ompelemat vaatteet! Aina käyn Huutonetistäkin katsastamassa mitä on myynnissä;)Tuo oma merkki tuo vielä "uskottavuuttakin"! Ommelkaa myyntiin isompien lasten vaatteita 130cm < Sellaisia kivoja ei nimittäin kaupassa ole :(( Pienille kyllä löytyy kaikkea kivaa ja retroakin, mutta tuntuu, että isommat lapset pitäisi sitten pukea tylsiin suomalaisten suosimiin tuulipukuihin... Täällä olisi heti ostajaehdokas, jos tällaista mallistoa innostutte väsäämään!!

hoppu design kirjoitti...

Heidi, kiitos palautteesta, ilman muuta kaikki kommentit ja toiveet huomioidaan!! Katsotaan siis josko saataisiin hiukan isompiakin kokoja "aikaiseksi"!!

Emilia kirjoitti...

Voi kuinka kaunis! Ja varsinkin pallokangas vetoaa tällaiseen pilkkuhulluun! Onko se uutta vai vanhaa kangasta?
Kevätaurinkoa päiviinne:)