Ei pöllömpi myssy!

sunnuntai 8. helmikuuta 2009
Tällainen soma pikku myssy valmistui eilen punaisesta froteesta. Toiselle puolen on applikoitu pöllön kuva. Vuorikankaana on värikästä kaupunkiaiheista puuvillaa ja huomasin ilokseni että tätähän voi käyttää kummin puolin vaan. Toisin sanoen teinkin yllättäen käätömyssyn!!! Alareunassa, siis niskassa kuminauhaa ja etureunassa punaista trikoovinonauhaa. Kaavan koko oli 1-vuotiaan, mutta on ehkä kuitenkin pikkusen isommalle, kun malli kuvassa on jo 2,5-vuotias.

This lovely owl hat is made from red cotton and it is reversible.
Tässä on toinen samalla kaavalla ompelemani kääntömyssy, vihreää froteeta, johon applikoitu leppäkertun kuva toiselle puolelle. Toinen puoli on punaista valkopallollista trikoota ja etureunassa on vihreää vinokanttinauhaa.Nämä molemmat ihanuudet ovat myynnissä täällä.

This ladybug hat is also reversible ;)

Noora

5 kommenttia:

hoppu design kirjoitti...

pöllöt <3. mulla työn alla kisuja :)

saara

sesile kirjoitti...

Ei oo pöllömpi toi pieni mieskään hatun sisällä <3

vilukissi kirjoitti...

ihania muksuja! ja lakkeja! Kiitos postipaketista ja housut oli just sellaiset mitä arvelinkin ja samoin lammastyyny!!! laitoin jemmaan odottamaan poijan kasvamista. Vauveli saa nimen nyt ystävänpäivänä! On ilo asioida kanssanne!

hoppu design kirjoitti...

Ilo kuulla Vilukissi, että housut ja tyyny olivat mieluisat! On myös ilo asioida Sinun kanssasi! Ja paljon onnea vauvelille nimen saadessaan!

Squickie kirjoitti...

Oih, tuo kärpässienilakki! Makoisa. <3 Nämä on kaikki mahtavia!