kietaisupaita

torstai 5. helmikuuta 2009

Tänään valmistui retro fiiliksellä varustettu kietaisupusero, kokoa 92cm. Retrokaavaa hiukan muokkaillen paidasta tuli tämän näköinen:


Materiaalina on kierrätetty puuvilla. Kangas on tuhtia tavaraa, markiisin tapaista mutta ei niin paksua. Voisiko olla paksua verhokangastakin? Menisi varmasti kevyestä takistakin, ainakin kesällä.


Paita on kauttaaltaan kantattu uudella vinokanttinauhalla. Viimeinen kuva takaa, eli nauhat kierretään taakse solmittavaksi. Paitoja tulee lisää erilaisita kankaista, koitetaan saada pojillekin sopivaa! Pienemmät kootkin ovat mahdollisia.This shirt is made from recycled thick cotton. I think it would nicely go as a shirt or maybe even a jacket, when it gets warmer :). The size is 92cm.

Saara

6 kommenttia:

Sorellina Irma kirjoitti...

IHANA! Onko tuota muissa vareissa myos?

vilukissi kirjoitti...

Aivan. siellä alapalkissa tämä loota odotti! Ihana on kietaisupaitakin!

hoppu design kirjoitti...

ei ole valmiina vielä, mutta paloja on jo leikkailtu. pitäs päästä tämäkin kuvaamaan jonkun pikkupippurin päällä <3.

Saara

hoppu design kirjoitti...

Ohos, mehän ollaan Vilukissi on line, hehehheh! Pitäs kyllä mennä maate jo ;)

Kiitokset kehuista!

Saara

nei kirjoitti...

Voi onpa kerta kaikkiaan ihana blogi! Värikkäät lastenvaatteet aina vetoaa minuun, vaikkei ole vielä omasta jälkikasvusta täällä tietoakaan :) Yltiösuloista! Alan seurailla meininkiänne ehdottomasti.

hoppu design kirjoitti...

Moikkis Nei! Minullakin on oma poika iso jo ja silti pikkuiset vaatteet on aina yhtä suloisia! Tervetuoloa vaan katselemaan, voihan täältä saada vaikka vinkkejä isompiinkin vaatteisiin ;)

Saara