Revontuli laukku

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014


Kierrätystehtaan suosikeistani tässä toinen: Revontuli laukku. Kaisa Maansalon Salmiak Studio näitä laukkuja valmistelee, kierrätysmateriaaleista tietenkin. Vanhat raanut yhdistettynä nahkaan on mielestäni hemmetin hyvännäköinen ja raikas yhdistelmä! Tosi hienoa että raanujakin nykyään uusiokäytetään. Itsekin olen niitä hamstrannut kirppareilta, jotka ovat siis pullollaan niitä. Vielä en tosin niistä ole mitään saanut aikaiseksi.. Itseäni kiehtoo kovasti vanhojen perinteisten materiaalien käyttö modernilla tavalla, taikka päinvastoin, elikkäs perinteisten työstötapojen moderni sisältö, Siitä joskus lisää. No mutta, sivuraiteilta takaisin asiaan! Kaisalla on paljon muitakin tuotteita tämän suosikkini lisäksi, käyhän kurkkaamassa kotisivunsa.


Sielläpä joku muukin innokkaasti hipelöimässä laukkusia. Kierrätystehtaan kuhinassa on hankala saada kuvia, varsinkin tällaisen amatöörin hahah! 


Pitipä sitä omaa suosikkia sovitella (en ole ottanut silikonia, jotenkin tuo tunika nyt vain, seliseli, entiedämitätapahtui).

Toinen suosikkina toisena päivänä, pakko rientää purkuhommiin. Sen verran purkuhommasta, että ompelin eilen uutta takkia. Ompelin takin vuoriin kiinni niin että vetoketju kiinnittyi samalla. Ympäri surruutellen koko homma, ymmärräthän? Käänsin "valmiin" takin jättämästäni pienestä reiästä oikeinpäin. Puin tyytyväisenä takin päälleni (näin saa mukavast vuorin asettumaan takin sisälle), kunnes AVOT! Mitäs mitäs, miten vetskari näyttää näin kummalta!?? No perkele, sehän on nurinperin! Siis ei ylösalaisin, vaan niin että vetoketjun avausmekanismi on ikäänkuin ihoa vasten. Kyllä, näinkin voi käydä, voi perkele, kyllä otti päähän. Nyt jo hiukan ehkä naurattaa...

S
0 kommenttia: