Jotakin huonoa ja jotakin hyvää...

keskiviikko 13. lokakuuta 2010


Hitsiläinen kun menevät uudistamaan koko ajan noita verkkokaupan asetuksia :/. Tiedoksi, siis kaikille verkkokaupan puolella kävijöille, että siellä on pasmat aivan sekaisin, jo myytyjä tuotteita näkyy sivustolla. Poistelin niitä jo varmaan tunnin... Toivottavasti niitä ei sentään ostettua saa, sitten myydään eioota :(. No, toivottavasti tähän ei sentään mennä.

Eniveis, hommat jatkuu, ei mahda mitään. Minulle saapui eilen uusi kaunokki Brotherin kirjontaompelukone, ja täällä ollaan kuulkaattes aivan liekeissä!! Niin on hiano, kosketusnäyttö, valoja ja piipatuksia, hehe! Pikkasen taitaa mennä aikaa, että hallitsen uuden masiinan, mutta voin vaikka palailla asiaan jonkinlaisen arvion kanssa sitten tuonnempana (koitin kovasti sellaisia arvosteluja/arvioita/miteänenyton etsiskellä itse, kun etsin konetta itselleni). 
Toistaiseksi olen uudella komeella päässyt vasta hurruuttelemaan ihan suoraa ommelta, mutta sekin sujui kuin rasvattu, verrattuna entiseen nimittäin. Ja voi kuinka hiljainenkin uusi mussukka on,ah!

 Kuvituksena uudella koneella ommeltu talvitakki.


S

6 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Onnea uuden koneen johdosta :) Kerrohan tosiaan myöhemmin arviosi "Mussukasta" :)

Ja aivan ihana takki! Upea kangas ja kivan selkeä malli! Onko kaava omapiirtämäsi? Itsekin pitäisi juuri tuollainen a-linjainen kaava yrittää löytää jostain itselleen :)

hoppu design kirjoitti...

:) Kiitos Anna! Kaava on oma kyllä, hyvin simppeli, löytyy varmasti helpolla jokin samankaltainen.

Prinsessa ja sen pojat kirjoitti...

hienosti kohdistettu kangas :)

onnea uuden masiinan johdosta!

hoppu design kirjoitti...

Prinsessalle kiitokset, en edes huomannut, tavallisesti ei mene kyllä noin nätisti :9

S

Anonyymi kirjoitti...

ihana takki :) kovasti kaipailisin teiltä näitä talvitakkeja nettikauppaan myyntiin. onkohan teidän s-koot kuinka niukkoja? kuvissa näyttäisi munkin kropalle sopivilta. olen suunnilleen kokoa 38 (joskus 36...40) onko tuotteillanne palautus/vaihto-oikeus?

terkuin: uusi asiakas :)

hoppu design kirjoitti...

Talvitakkeaj on työn alla, tahti vain ei päätä huimaa. Jos haluat, voit laittaa meille sähköpostiin sähköpostiosoitteesi, niin voidaan tiedotellakin, koska saadaan lisää takkia valmiiksi ja kauppaan asti.

Uskoisin, etä meidän 38 passaisi sinulle, kannattaa tarkistaa rinnanympärysmitta, sehän kertoo jo aika paljon. Kaupassa oleva xs/s taitaa olla liian pieni.

Otamme palautukset vastaan, asiakkaalle jää postikulut hoidettavaksi.

Kiitos viestistäsi, koitan saada mahd pian kauppaan lisää takkia!
Saara