Enkeleitä, onko heitä?

torstai 7. lokakuuta 2010


 En laske itseäni millään lailla joulu-ihmiseksi, mutta viime vuosina olen kuitenkin aloittanut joululahjojen värkkäämisen hyvissä ajoin, piheyttäni kenties ;)! Ei vaines, kyllä minusta itse tehdyt lahjat on kaikista mukavinta antaa. Lisäksi minusta on mukavaa, etten kuormita jo pullollaan olevaa muailmaa lisäkrääsällä, tämäkin pitsimasuinen pupunen siis kierrätetyistä materiaaleista.
Ehditkö/jaksatko sinä tekemään itse joululahjoja?
Millaisia lahjoja itse vastaanotat mieluiten?
S

5 kommenttia:

*marjuska* kirjoitti...

Tosi söpönen pupunen!

Voi, itse tehdyt lahjat on ihania! Yritän itsekin joululahjat värkätä, joskus vaan aloitan "vähän" liian myöhään niiden tekemisen.

Itse tykkään lahjoista joissa on joku ajatu. Itse tehdyt on aina tervetulleita!

Anama kirjoitti...

Onpa söpöläinen! Kyllä itse tehdyt lahjat lämmittävät mieltä. Siihen olen viime vuosina pyrkinyt, että jotain omista käsistä lähtee.

On myös hyvä tänä tavarapaljouden aikana muistaa, että voi antaa muutakin kuin tavaraa. Itse ilahtuisin esim. kortista, jossa luvattaisiin tulla pesemään ikkunat keväällä. :) Palveluslahja on mahtava!

hoppu design kirjoitti...

Marjuska, sama ongelma minulla on ollut, tekemisen on aloittanut liian myöhään, silloin siitä menee se nautintokin helposti, kun kiireessä pitäisi tehdä.

Anama, totta turiset, palveluksen voi kuka tahansa antaa, vaikka mattikin huutaisi kukkarossa :D, ja molemmille jää hyvä mieli!

S

ohna kirjoitti...

Minä myös suosin itse itsetehtyä ja mieltä lämmittääkin eniten se ajatuksella itse tehty.

Erilaiset "palveluksetkin" ovat tulleet elämäämme lasten myötä. Esimerkiksi lastenhoitoilta sukulaisen toimesta olisi ihana pienten lasten vanhemmille.

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi miten ihana kierrätyspupu! <3 Itsekin teen yleensä joululahjoja itse, lähinnä tekstiileistä jotain.

Psst... blogissani on menossa arvonta: http://roseberrystyle.blogspot.com/