Lasten Kemut, kuvituksena sneak peak Turun messujen muotinäytökseen ;)

keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Hoppu Design ottaa osaa
Salon seudun lastenkemuille Turussa 5.8.
!!!Turun Vanha Suurtori saa elokuussa uuden, nuorekkaamman ilmeen kun Salon Seutu tuo rikkaan lastenkulttuuritarjontansa turkulaisten ja koko maakunnan ihmisten nähtäville!


Salon Seudun Lastenkemut tarjoaa kahtena päivänä monipuolista ohjelmaa niin lapsille kuin lapsenmielisillekin.

Markkinatunnelmaa ja syyslomavinkkejä
Markkinatunnelmaa tarjoavat Salon seudun käsityöläisyrittäjät sekä useat matkailuyrittäjät omine mielenkiintoisine kojuineen. Heiltä voit poimia ideat koululaisten syysloman viettoon. Torikahvilassa nautitaan makoisista virvokkeista ja hyvästä seurasta.

Taidepajoja
Kukkajuhlan sekä Aurinkoinen tulevaisuus- ryhmän ammattilaiset vetävät koko tapahtuman ajan taidepajoja kaikille halukkaille. Lisäksi molempina päivinä on tarjolla laadukasta ohjelmaa, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Tapahtumassa mukana mm.
Talent-showsta koko kansan tietoisuuteen ponnahtanut Taikuri Aaro Sorva huikeine esityksineen
Eksoottisen paimentolaismajansa kanssa maailmaa kiertävä teatteriryhmä Quo Vadis
Mukaansatempaava ja karismaattinen Gildas Houessou tuo Länsi-Afrikan rytmit mukanaan saaden kaikkien tanssijalat vipattamaan
Ammattitaitoinen Salon teatteri leikittää ja viihdyttää yleisöä
Leticia- lapsikuoro ihastuttaa positiivisella ja vauhdikkaalla esityksellään
Pelimannisuvusta tulevat Moranderin haitariveljekset eivät jätä ketään kylmäksi taidokkaalla soitollaan ja esiintymistaidollaan
Bändikilpailuissa menestynyt 5. Vaihde viihdyttää menevillä ja tarttuvilla melodioillaan
Keanne van der Kreenen sympaattisten taidekuvien näyttely. Esimakua näyttelystä saa Lastenkemujen kuvitusilmeestä. Lastenkemujen ilme on Keannen käsialaa.
Tapahtuman juontaa Rami Tapper. Trubaduuri ja juontaja Rami Tapper on pitkän linjan konkari maamme esiintyjäkaartissa, joka on viihdyttänyt yleisöä monipuolisuudellaan jo vuodesta 1989.

Tekemistä siis riittää molemmille päiville. Tule viihtymään kanssamme koko perheen voimin!
Asuja Turun messujen muotinäytökseen meiltä tulee kolme. Kaksi asuista on perinteisempää Hoppua ja yksi on hieman erikoisempi, messuille mukaan kurkkimaan ja niille jotka eivät messuille pääse, toki kuvia tännekin tulee :)P.S. Huomasin, että meille on tullut uusia lukijoita muutamaakin eri kautta tänne blogiin ja Facebook-ryhmässämme on jo 155 jäsentä (!!). Tosi mahtavaa, että ihmiset on meidät niin hienosti löytäneet!! Tervetuloa siis kaikille, kommentteja ja postausehdotuksiakin otetaan vastaan :)

Saara0 kommenttia: