jänniä uutisia!!!!

torstai 9. heinäkuuta 2009


Vihdoin uskalletaan paljastaa jänniä uutisia:

Hoppu Design osallistuu kutsuttuna elokuun lopulla Turun Messuilla muotinäytökseen:
Ekologista tyyliä arkeen ja juhlaan!!Turun messuilla voi elokuussa tutustua ympäristön ystävän viimeisimpään muotiin, kun varsinaissuomalaisten ekologisten vaatteiden ja asusteiden suunnittelijoiden parhaat työt nostetaan muotinäytöslavalle. Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus VALONIA tarjoaa upean muotinäytöksen messukävijöille nyt ensimmäistä kertaa. Mallit kiipeävät C-hallin catwalkille kolmena messupäivänä, perjantaina 21.8., lauantaina 22.8. ja sunnuntaina 23.8. kello 16.00.

Luomupuuvillasta sekä uuden elämän saaneista vanhoista kankaista luodut vaatteet ovat eettinen ja helppo valinta niin suurille kuin pienille. Lasten leikkivaatteiden kankaat tuovat aikuisille mieleen lapsuuden kesät. Kierrätyskankaista valmistettu ekologinen naistentakki on puolestaan lämmin valinta syksyn kylmyyteen. Lavalla nähdään myös eettistä designia, jonka valmistuksen avulla pyritään parantamaan kehitysmaiden käsityöläisten asemaa. Miehille ja naisille on tarjolla luomupuuvillasta valmistettuja alusasuja ja arkivaatteita. Lisäksi suunnittelijoiden pöydällä vanhoista pitseistä on valmistunut upeita pikkumustia iltapukuja. Muotinäytöksen kruunaa upeat juhlavaatteet sekä kierrätysmateriaaleista valmistettu hääpuku.Kaikki siis messuille kuikuilemaan eko-muotia!!!
Iloisin terkuin, Saara ja Noora

pssst. laitetaan myöhemmin pientä sneakpeakia muotinäytösasuista.... ;)

2 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Wau, hienoa! Onnittelut!:) Toivottavasti tuommoisilla saataisiin ihmisiä arvostamaan enemmän käsityötä & käsityöläisiä sekä kierrätystä!

hoppu design kirjoitti...

Kiitokset! Samaa toivomme me, suuntahan on koko ajan parempaan päin!:)