Takkeja

sunnuntai 25. tammikuuta 2009


Tässä on muutamia tekemiäni takkeja. Kaikki takit on tehty kierrätysmateriaaleista, osan takeista olen tehnyt tilaustyönä "asiakkaan" omasta kankaasta. Nämä takit on sellaisia kevät/kesätakkeja, eli ohuella vuorilla. Eikö olekkin ihana tuo leoparditakki? Kangas on vanhaa Marimekkoa, olisko ollut joku kaverit tai ystävät nimeltään, jotakin sinnepäin...auttakaa jos muistatte mikä...;)
Here are few jackets that are also made from recycled materials. My favourite is the leopard jacket, the fabric is made by Marimekko.
Noora

8 kommenttia:

hoppu design kirjoitti...

No niin, jokohan kommentointi taas toimii? jostain syystä välillä ei toiminut.

Enivei, Noora nuo takit on niiiin ihania ja munkin suosikki on tuo leparditakki, vaikka on tuo viimoinenkin suloinen!

Saara

Sesile kirjoitti...

No niin, johan tänne pääsi kommentoimaan. Oon yrittänyt NIIIN monta kertaa ja sit hävis koko kommenttilaatikkokin ;o)
Tervetuloa vaan lokistanian ihmeelliseen maailmaan molemille.

vilukissi kirjoitti...

Huh, ja mä luulin, että olitte keksineet jonkin oikein osaaville tämän kommentointimahdollisuuden. Itse olin jo hätyyttelemässä tytärtäni apuun, kun sen saanut kommentoitua, notta "erittäin hauskoja ja kivoja vaatteita!!" Näitä luultavasti tilataan vain tuon huutonetin kautta? Teettekö pikkusille pojille (vauva vasta) jotian sisähaalarityyppisiä tai kuminauhapöksyjä?

Sesile kirjoitti...

Vilukissille tiaroksi: Täs sä ny tapaat mun kaks lastenlasta samalla. Tua poika, joka aina välillä joutuu poseeraamahan flikkojen vaattehis (kun ei vaan tulis lapselle raumaa),on Tuure alias Hitskokki.(Huru on nimenny se siksi)Pupuhuppari päällänsä on Tuisku alias Nti Pinkki. Tuure on meirän Nooran poika ja Tuisku on neljännen viirestä.

vilukissi kirjoitti...

Ihanaa, meen kattomahan sitten tarkemmin! Nää on ihania klettuja! Mäkin oon lievästi retrohenkinen. Oletko sinä se äiti, joka profiilissa mainittihin?

hoppu design kirjoitti...

Sesile: kiva kun elävöität blogiamme, kiitos! Äläkä unohda että Tinkulikin löytyy aimmista postauksista ;)

Vilukissi: tehdään huuto.netin ulkopuolellakin tuotteita toiveiden ja kykyjen mukaan. Laita meiliä: huisidesign@gmail.com ja kerro tarkemmin toiveistasi, vastataan mahdollisimman pian.

Ja kiva olet löytänyt tänne blogiimme, tervetuloa!

Saara

Squickie kirjoitti...

Tuo viimeinen takki on oma lempparini. :) Paljonko tuollaiselle takille tulisi suurinpiirtein hintaa jos löytyisi joku kiva kangas omasta takaa? Meillä on tuollainen 3-vuotias pojannassikka jonka päälle olen jotain söpöstä retropalttoota uumoillut. Itse olen tosi laiska ompelemaan mitään kovin suuritöistä!

Elena kirjoitti...

Kaksi viimeistä ovat suosikkejani, upeat kankaat :)