lippikset

torstai 29. tammikuuta 2009

Parhaillaan työn alla on ollut lasten lippikset. Tässä hiukan esimakua! Lakkien päällikankaat ovat kierrätysmateriaaleista ja vuorikankaat ovat uusia. Molemmat 100% puuvillaa. Lippiksissä on hiukan tuollaista vanhan ajan tunnelmaa, ainakin Nooran poika oli aikast Eemelin näköinen, kun lakkia testailtiin protovaiheessa


Lippaosioissa on tukikankaat ja ompeleet, jotka pitävät lippaa paremmin tanassa. Alla hiukan hempukampi lakki tyttölapsille, joille ei lippalakkeja ole liiaksi tarjolla.


Vihreässä lakissa vuori on oranssi, muissa keltainen. Alla olevan lakin kukkakangas on Marimekon Puketti nimeltään ja kotoisin sukulaisen lapsuudenkodista 70-luvulta, joten lakilla on jo hiukan tarinaakin mukana :).


Lippalakeissa on takana kuminauha parantamassa istuvuutta. Kummarin ansiosta meneepi n. 49-51cm pään ympärysmitaltaan omaaville vekaroille.


Pitänee etsiä sopivan kokoinen pää lakkien sisään, jotta saisin parempaa kuvaa lippiksistä käytössä.Pyhistä lupauksistani huolimatta, taas ovat tuotteet höyryttämättä ennen kuvausta, hahahaha!

I've been making something for the coming summer! These caps are for children (size 49-51cm). The cotton linings are made from new fabrics and the rest are vintage. The caps have a great vintage feeling to them, I have to find a child so I'll get better photos!

Saara

4 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Kivoja lippiksiä, tollanen menis Valpsullekin kesällä ;-)Ootteko huomanneet, että ootte saaneet kivasti mainosta monella blogilla?

vilukissi kirjoitti...

Hienoja lippiksiä! Suunnitelkaa nimestä jonkinmoinen nappi, niin laitan senkin blogilleni!

hoppu design kirjoitti...

Ja Vilukissi, me ollaan hiukan vielä aloittelijoita tässä bloggaamisessa, mutta koitetaan nappia järjestää ;)! Ja kiitos muutenkin vinkeistäsi (viitaten meileihin!).

Kiitos muillekin jotka ovat antaneet apua, vinkkejä, tukea ja linkkejä! (melkein tuli runo)

Saara

hoppu design kirjoitti...

Ohoh, mihin eka lauseeni nielaistiin!!

Kuitenkin sanoin että kiitti Annika vinkistä! :)