Uusimpia takkeja

torstai 15. toukokuuta 2014


Tässä uusimpia takkiompeluksiani. Olen vihdoin ja viimein päässyt hiukan sisälle tähän takkien ompelemiseen! Tällä tarkoitan sitä, etten vihaa ihan jokaikistä takin ompeluhetkeä... Edelleen viimeistelyt ja vetoketjut herättävät vihan tunteita, mutta hieman lievemmällä tasolla kuin ennen :)
Tämä uudempi istuvampi malli, jota nyt olen ommellut on esteettisesti miellyttävämpi omalle silmälleni (tämäkin vaikuttaa takkien ompeluinnokkuuteen), tiedä sitten asiakkaiden mielipiteistä, olisiko A-linjaisempi takki kuitenkin suositumpi. No, näitä nyt olen työstänyt, äkkiäkös se nähdään liikkuvatko nämä istuvammat takit :).

Alla tänään valmistunut takki kokoa 40, Marimekon kuosin nimi ei nyt juuri tule mieleeni, olisiko Samovaari?
Hiukkasen iso mallille, joka on kokoa 38.


Alla oma suosikkini! Vanhasta päiväpeitosta tämä takki, joten on hiukan lämpöisempikin. Tämä kokoa 36/38, ja löytyy täältä, tähän sydän.


Täytyykin muistaa joku päivä kuvata koulussa itselle tekemäni takki! Jos sitä en olisi tehnyt, olisin saattanut pitää tuon harmaa-keltasävyisen itselläni. Jos linjoilla sattuisi olemaan Hopun (takki)asiakkaita, aina otetaan kehitysehdotuksia vastaan!

S

0 kommenttia: