Mahdoton?

torstai 14. marraskuuta 2013

Oletko jo käynyt tutustumassa Mahdottomaan sivustoon?



Freitag:in rekan suojapeitteistä tehtyjä laukkuja

Mahdoton-yhteisön tavoitteena on pienentää jätteeksi päätyvän materiaalin määrää. Ideoiden jakamisen, jalostamisen sekä vuoropuhelun kautta ylijäämämateriaaleille löydetään uusia ja yllättäviä käyttötarkoituksia. Tässä yhteisössä jokainen on tasaveroinen uuden materiaalitehokkaan maailman löytöretkeilijä ja uudisrakentaja.
Suomessa syntyy jätettä vuosittain noin 96 miljoonaa tonnia eli 96 miljardia kiloa! Tästä määrästä kotitalouksien jätteet (3 milj. tn) ovat vain n. 3%. Loput jätteistä (97%) syntyvät eri tyyppisten teollisten toimintojen seurauksena. Mahdoton-yhteisön tavoitteena on vaikuttaa juuri tämän osuuden pienemiseen. Jokainen kilo, joka ei päädy enää jätteeksi, säästää tulevien sukupolvien resurssivarantoja.
Sivustolla voi keskustella monella tavalla: julkaisemme säännöllisesti kirjoituksia, joista voi käydä keskustelua. Lisäksi keskustelupalstalla voi kuka tahansa kirjautunut käyttäjä luoda oman keskustelunavauksen tai kommentoida muiden avauksia. Keskustelua voi luonnollisesti käydä myös sosiaalisen median kanavissa. Jokainen julkaistu kirjoitus linkitetään myös Facebookiin.
Keskustelun lisäksi tavoitteemme on järjestää työpajoja, joissa innovoidaan uusia käyttötarkoituksia kiinnostaville ylijäämätuotteille. Tavoitteemme on myös aika ajoin järjestää aktiivisten yhteisöläisten tapaamisia. Tiedotamme tästä kaikesta hyvissä ajoin etukäteen.

S

Hanskassa?

maanantai 11. marraskuuta 2013







No ei oo ihan hanskassa tämä lapasten kuvaaminen? Ei ole mitään helpoin tuote kuvattavaksi, tässä armaat kolleegat auttavaisina tumppumalleina ;)

S