Kevään viimeinen toppatakki

sunnuntai 27. helmikuuta 2011



Oli jääneet pyörimään nurkkiin valmiiksi leikatut palat tähän toppatakkiin, joten päätin saattaa sen valmiiksi asti vielä tänä keväänä. Ja näillä näkymin toppatakkia tarvitaankin vielä pitkään! Takki on noin kokoa 116cm, kuvassa mallina 4,5-vuotias. Lisäsin sen juuri verkkokauppaankin.
Noora

Korvakoruja

maanantai 21. helmikuuta 2011

Minun on pitänyt jo pitkään kokeilla korvakorujen tekemistä ja nyt vihdoin sain toteutettua muutaman parin. Tässäpä maistiaisia, oma ehdoton suosikkini on tuo pöllö! Korut ovat siis kankaasta tehtyjä, olen liimannut palat yhteen decoupage-lakalla. Ja joku kun jo asiaa tiedusteli, niin eivät ole nikkelittömiä, näin täytyy sanoa kun en oikeen varmasti tiedä.... :(




Noora

Malttamaton

lauantai 19. helmikuuta 2011

Jo kuulkaa tursuaa pakkasta ja lunta korvistakin, eikä pakkastamineiden ompelu kiehdo, ei yhtään. Siksipä kesämekkoja ja muuta piristävää onkin tullut surruuteltua. Toki tuo ainoa pakkasen tuoma ihanainen lieveilmiö, aurinko, on saattanut myös vaikuttaa asiaan, valitettavasti ulos astuminen muistuttaa kirpakasta todellisuudesta!
Tänään Turun Caribiaan hetkeksi lillumaan poikasen mieliksi (, aikuisen lippu S-etukortin alennetulla hinnalla 14 €, törkeää rosvousta sanon minä!?!!!)




Saara

Tilkkuja, tilkkuja

keskiviikko 9. helmikuuta 2011





Mitä kaikea sitä voikaan vanhoista t-paidoista ja muista trikoovaatteista tehdä, eikä edes haittaa jos vaate on jostain kohtaa rikki tai kulunut, tilkkutyöhön kun voi käyttää ne parhaat palat! Hyväksi voi käyttää myös printit, kuten tässä iloisenkirjavassa tilkkumekossa, jossa piilottelee Peppi ja Herra Tossavainen! Myynnissä verkkokaupassa ja on kooltaan noin 98cm.




Noora