Lapastumppuloi

keskiviikko 31. elokuuta 2011


Tässäpä hiukan maistiaisia valmistuneista tumpuista. Muutama kanssabloggaaja näiden perään onkin jo kysellyt aikoja sitten, ja nytten ovat siis saatavilla verkkokaupassa. 

Itselle tekisi mieli ommella uusi takki, mutta kun vain osaisi päättää kankaan. Menisikö aina niiin toimivalla, mutta tylsällä mustalla... Ykkösasusteina kuitenkin toimivat äidin jo viime vuonna neulomat pirtsakan vadelmanpunaiset hattu ja kauluri. Tumputkin ovat tekeillä, Totoromallia, I can't wait!
Ne ovatkin ainoa asia mitä tulevalta kylmältä kaudelta odotan, kesän immeinen kun olen...

S

Ps. Hanskat näyttävät kädessä tosi kivalta, valitettavasti tuollalailla "tyhjillään" hiukan valjuilta. Pitäisikin saada kuvat tumppuloista käytössä...

4 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Ihania! :)

hoppu design kirjoitti...

Kiitos Suvi :)

Anonyymi kirjoitti...

Nämä on ilmeiseti sellaisia "vain " hanskoja? Eli puuvillaisia, ei kura" sellaisia"? Kivan näköisiä ovat. Onko teillä kokemusta enemmän tästä asiasta..."vaativatko" äidit lapsilleen sen "kurankestävän" rukkasen, vai käykö pienokaisen käteen tälläinen ns neulottua käsinettä vastaava? Heräsi kysymys, tässä katsellessa...Itse ainakin tykkään tavallisista, vaikka sitten kastuvatkin herkästi.
-Marketta-

hoppu design kirjoitti...

Joo, nämä hanskat on puuvillaisia, ei kovin vedenpitäviä, mutta aikuisten kokoja ja aikuisille näitä on enemmän tehtykin, kun ei tarvitse olla mitenkään kurahanskatyyppiä....ja jos minulta kysytään niin itse ostan kyllä lapsille mieluummin sellaiset kunnon vedenpitävät hanskat, onhan ne käytössä paljon mukavammat ja käytännöllisemmät ;) Ainakin pienillä lapsilla.
T:Noora