Arvokkaista kankaista

lauantai 11. syyskuuta 2010


Kun nyt kerran pääsin valittamisen makuun, niin jatketaan sitten siitä ;9. Keskeneräisten töiden lisäksi minulla on toinen suuri ongelma käsitöiden suhteen, liittyen materiaaleihin. Kaikista kauneimpia kankaita, upeimpia löytöjä, on miltei mahdoton käyttää! Ainakin ne on säilöttävä johonkin (taas säilytysongelmat tulevat vastaan), vähintään yhdeksi vuodeksi, joskus jopa noin kymmeneksi (alla olevat ompelukset moisesta valmistettu)...
Saatikka jos kankaalla on tunnearvoa, kuten omalla vanhalla lakanakankaalla, pupuja katsellessa tuli hyvin uni silmään. Joistain kankaista taas on pakko tehdä jotain ihan itselle, koska ne on niiiiin kauniiiiita. Ja kuka nyt itselleen ehtii mitään tekemään...

Vastaavia ongelmia, anyone?S

Pupulinkin kuva lainattu Tiastarilta, toiv ok!

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Tästä syystä tykkään ommella vaippoja meidän tytsylle! Käytän niihin yleensä meidän vanhat (ja ihan karseet) vaatteet, joita on vain ilo leikellä. Kauniit kankaat lepäävät laatioissaan. Niitäkö muka pitäisi leikata?! Siis SAKSILLA?

Unikuu kirjoitti...

siis ihan sama vika täällä. laatikot pursuaa kankaita mutta niitä ei voi leikellä..ne on liian ihania siihen.

n i n n u kirjoitti...

Oi voi mulla on ihan hirveästi sellaisia kankaita joita en ikuna tule leikkelemään tai tekemään muutenkaan niille mitään.
Mun mielestä ei kaikkia kankaita tarvitsekaan käyttää ompelun materiaaleina vaan niitä voi pitää ikäänkuin "taideteoksina".

En olis varmarmaankaan tuota Metsovaaran Kukkaaakaan leikellyt, varsinkaan kun mulla ei ole sitä yhtään :)

hoppu design kirjoitti...

Näinpä juuri, arvasin etten ole "ongelmani" kanssa yksin, oikein sydäntä joskus ssärkee, kun pitää SAKSILLA kajota näihin taideteoksiin!!!

Repesin Anna noita saksia hahahhahahhah!

Saara