ReUseRepublic loves Noora!

keskiviikko 23. kesäkuuta 2010


Otan vapauden kuuluuttaa kaikille Hoppu-Nooran osallistumisesta ja menestymisestä ReUseRepublicin hienossa Suomen kisassa!!! Tällä hetkellä Noora on suorittanut tiensä kahdeksan parhaan joukkoon ihan mielettömän ihanalla kisätyöllä, ja luottoa on tietty loppuun asti :).

Tässä lainaus ReUsen Facebook-sivulta

Tuomaristoon kuuluneet suunnittelija Hanna Sarén, päätoimittaja Anna-Leena Jalava Trendi-lehdestä, kauppias Minttu Kilpinen Galleriasta ja projektin ideoija Mari Martin ovat valinneet 8 naista toteuttamaan syksyllä myytävää ReUse republic -kokoelmaa. 

Valintakriteereinä pidettiin ensisijaisesti designia; valituissa vaatteissa oli ideaa. Lisäksi töitä vertailtiin laadun perusteella. Voittajien ompelutyön piti olla siistiä. Koska vaatteet on tarkoitettu myytäviksi, piti kilpailutyön olla myös kaupallisesti kiinnostava ja muodikas ja olla mieluusti toteutukseltaan mielenkiintoisempi kuin alkuperäiset vaatteet.

Kuvia tarjolla myöhemmin!!!!


S

 

 

PSSST. KÄYKÄÄ KAIKKI LIITTYMÄSSÄ REUSEN FACEBOOK-SIVULLE, SINNE KILPAILIJAT LISÄÄVÄT KUVIA OMISTA TÖISTÄÄN PIAKKOIN!

Lisään tähän kuvia kilpailutyöstäni:
Eli tässä annettu materiaali kilpailutyötä varten

Ja tässä lopullinen kilpailutyöni, haaremihousut, toppi ja hassu myssykkä!!!! Kävin lisäämässä kuvia myös ReUseRepublic Finlandin facebook-sivuille sekä Hopun omille facebook-sivuille.
Noora


 

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Mahtavaa! Onnea ja tsemppiä loppuun saakka!

Outi kirjoitti...

Hei aivan loistavaa! Hyvä Noora!! :DD Tsemppiä tsemppiä!! Toivotaan että voitto tulee kotiin!!!