Salon kevätmarkkinat

tiistai 11. toukokuuta 2010


Pitkästä aikaa Hoppu löytyy Salon torilta, 30.5 sunnuntaina. Kevätmarkkinat alkavat klo 10, mutta löydymme varmastikin paikalta jo ysin aikoihin ainakin.  
Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet Hopun ystävät!Saara

8 kommenttia:

A N N A kirjoitti...

Tuli näistä takeista mieleen, että onko teillä ikinä ollut myynissä/suunnitteilla äitiysvaatteita? Erityisesti takit ja mekot kiinnostaisivat. Tätä raskautta varten en enää uusia vaatteita lähde ostamaan, mutta tulevaisuudessa kiinnostaisi :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Tämä ei oo nyt sitten mikään ns. ILKEILY-kommentti.... Mutta kysyn ihan tosissaan, että kun teillä on noita mm noita kilppareita, tässä takissa muumeja jne. Oletteko selvittäneet näiden kohdalla tekijänoikeudet? eli kun tuote on jo kierrätyksessä, kertaalleen tuotteeksi valmistettu, saako sen jo jatkojalostaa ilman ylimääräisisä maksuja? Olisi ihan mukava itsenikin tietää miten näissä tapauksissa toimitaan.

hoppu design kirjoitti...

Anna, kyllä äitiysvaattetkin on mielessä käynyt, jotenkin se ei vaan ole itseä innostanut, kun omat raskaudet on jo taakse jäänyttä elämätä ;) Toki osa tunikoista ja mekoistakin on sen mallisia ollut, että olen kuvauksien yhteydessäkin osassa maininnut niiden sopivan myös odottavalle äidille.
Anonyymille, itse olen sitä mieltä, että kierrätetyssä materiaalissa ei enää kysellä tekijänoikeuksien perään, jotenkin se vaan tuntuisi itsestäänselvältä asialta. Ihan hyvällä omatunnolla olen käyttänyt muumipussilakanoita ym. takkien tekoon, samoin tämä Turtles-takki.....tietysti en sataprosenttisesti mene vannomaan. Sitten taas tein kasseja, joihin olin ommellut kontaktimuovilla päällystettyjä tulostettuja kuvia esim. muumeista, niin niitä en uskaltanut myyntiin laittaa....nämä on hirveän monimutkaisia asioita....;)

Estetiina kirjoitti...

Aivan ihana tuo kukkatakki! Voikun se olisi myynnissä ja kokoa 34 tai 36! Tuo päällä olisi ihana ulkoilla kesällä viileämpinä päivinä ja syksyllä tottakai :)

Emilia kirjoitti...

Voi tämä vihreä on niin ihana valkovuokkoineen...
Harmillista etten taaskaan pääse Saloon markkinoille:(
Oletteko muuten käyneet terveysasemalla katsastamassa hienoja käsitöitä näyttelyssä?
Tulkaahan myös blogiini osallistumaan arvontaan nettikaupan avauksen kunniaksi!
Kaunista kesän alkua sinne8)

Hoppu Design kirjoitti...

Estetiina, takki on tulossa nettikauppaan kyllä, koko on 36/38, katso sieltä sitten tarkemmat mitat, voipi olla että on kyllä liian iso, jos käytät myös kokoa 34....

Kiitti Emilia! En ole vielä käynyt terveysasemalla, siellä taitaapi olla jonkun muunkin tutun töitä :). Onnea verkkokaupan avaamisen johdosta, hieno juttu!

Saara

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tämä voi olla vähän röyhkeää ja epäasiallista..... Olen jo kauan haaveillut, että jonakin päivänä ompelen itselleni takin. Kangaskin on jo valmiina. Mieleisen kaavan löytyminen vain on ollut ongelma..... Nyt rohkaistunkin ja kysäisen, että mistähän mahdollisesti olet löytänyt kaavat vihreään takkiin. Huppuosa on nimittäin täydellinen, juuri makuuni. Olen kokoa 40/42. itse olen kierrättänyt lapsuudenaikaisiani pussilakanoita ja ommellut näistä takkeja tyttärelleni.

hoppu design kirjoitti...

Valitettavasti kaava on ihan oma. Huppu on ihan perushuppu, joten pitäisi kyllä löytyä aika helpolla kirjaston lehdistä.

Saara