Mekkotehtailua

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Nyt tulee mekkoja liukuhihnalta! Tässä kaksi eilen valmistunutta söpöläistä, myynnissä verkkokaupassa. Ruskea kukkainen on kokoa 42 ja vihreä puumekko on kokoa 38. Jos asut pääkaupunkiseudulla ja mielit sovittamaan päällesi, niin tule ihmeessä viikonloppuna kaapelitehtaalle Kierrätystehtaaseen. Pysyhän kuulolla, lisää mekkoja tulossa....

23.4. VIHREÄ PUU-MEKKO MYYTY!!!!!
Noora

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö nuo vinokaitaleolkaimet ole käytössä epämiellyttävät? Puuvillakangas on kuitenkin aavistuksen raskas materiaali, pelkkien vinokaitaleiden kannateltavaksi.... Miten toimii käytössä? Hiertääkö? Painaako olkapäitä?

hoppu design kirjoitti...

En ole itselleni tällaista mekkoa tehnyt, joten pidempää käytännön kokemusta ei ole....uskoisin kuitenkin etteivät hierrä, melko keveitä kuitenkin ovat nuo kierrätetyt puuvillat ja onhan tuo vinokaitalekin puuvillaa ja pesussa pehmenevää sorttia...mutta hei kaikki myytyjen mekkojen omistajat, jos sattumalta seuraatte keskustelua, niin kommentoikaa ihmeessä ja kertokaa meille kokemuksia näistä mekoista....valituksia ei ainakaan ole korviini kantautunut.

hoppu design kirjoitti...

Minulla on ollut mekkonen päälläni, ja omasta mielestäni eivät tunnu pahalta. Itse asiassa nämä mekot tuntuvat niin kevyiltä, kuin ei olisi mitään päällä!!! ;)

Saara

Anonyymi kirjoitti...

Huh.... Kuulostaa huolestuttavalta, tuo "kuin ei olisi mitään päällä"...... :=)
Niinpä tietysti, moneen kertaan pesty kangas on jo menettänyt jäykkyyttään, joka normaalisti tuntuu painona. Itsellä vaan helposti olkaimet hiertää, siksi ajattelin,että miltä noin kapea olkain tuntuu päällä...
T. Sama "Anonyymi", Minna