verkkokauppa pohdiskelua ja muuta infoa

sunnuntai 6. syyskuuta 2009


Hello taas!

Saimme kuin saimmekin tänään ekan tuotteen Etsyyn myyntiin. Kuitenkin varmasti sekä ostajilla, että meillä myyjilläkin herää monia kysymyksiä Etsyn kanssa... Hinnat näkyvät dollareina, en ole varma saako yksikön jostain muutettua. Täällä on kuitenkin helppoa kääntää dollarit euroiksi. Lisäksi huomasin, että postimaksukulut tulivat nyt vain muualle Eurooppaan ja muualle maailmaan, tokihan omassa maassa lähetettynä kulut ovat hiukkasen pienemmät.
Edelleen, maksaminen tapahtuu Paypal:in kautta, enkä tiedä kuinka moni jaksaa/viitsii/uskaltautuu Paypal tilin perustaa. Mainitsen nyt kuitenkin, että se oli suhteellisen helppoa.

Laitetaan mietintämyssyt päähän ja katsotaan miten Etsyn kanssa sujuu. Josko otamme siihen rinnalle ihan suomalaisille oman verkkokaupan, jota jo hiukan aloittelinkin rakentamaan. Helpompaa luonnollisestikin olisi pitää kaikki tuotteet yhdessä verkkokaupassa. Hmmm...

Eniveis, haalari joka nyt Etsyyn saatiin myyntiin on 38€ hinnaltaan ja Suomessa postikulut ovat 3€. Jos joku tätä kautta kiinnostuu haalarista/tuotteistamme, voi lähettää sähköpostia (hoppudesign@gmail.com). Voimme myydä tuotteen, jos ei kukaan sillä välin sitä ole ehtinyt Etsystä itselleen ostaa. Tällöin odotamme, että maksu tuotteesta tulee Hopun tilille, ja sitten lähetämme tuotteen ostajalle.

Olipas tylsä postaus, ja vielä ilman kuvaa!

Saara

0 kommenttia: