kysymyksiä ja vastauksia!

perjantai 24. huhtikuuta 2009

Alta löytyvästä postauksesta löydät äänestyksen tuloksen ja uuden nimemme!

Täällä eräs huolestunut anonyymi on esittänyt eri postauksissa kysymyksiä Hoppu Designin toiminnasta. Tässä siis kysymykset ja vastaukset koottuina ihan yhteen nippuun :). Lisääkin kysymyksiä saa toki esittää!

Onko teillä Y-tunnusta? On, ja halutessaan sen kyllä saa tietoonsa.

Liittyykö Huisi.fi jotenkin teihin? Ei, kyseinen kestovaippailija vain ehti rekisteröimään jo käyttämämme nimen :(

Maksatteko veroja? Ihan niinkuin muutkin. Tosin Hoppu Design on toistaiseksi niin vähäistä toimintaa, että alv:a emme maksa. Toki toivotaan että tämä muuttuu vielä joskus!
Nimikin on nyt sitten rekisteröity, jos joskus saamme Hopun toimimaan oikein yrityksenä :). Tällä hetkellä toiminta on siis harrastuksen omaista, vaikkakin koulutukset alalle löytyy.

Saako teiltä kuittia? Huuto.netissä on erittäin tarkat pelisäännöt sekä ostajalle että myyjälle, kuittia ei meiltä saa, mutta palautusoikeus löytyy (ks. tarkemmin Huuto.netin sivuilta). Huuto.netistä voit myös tarkistaa molempien saamat palautteet, jos vielä epäröit ;)


Lopuksi vielä:
Hoppu Design löytyy Salon torin kevätmarkkinoilta sunnuntaina 31.5
.
Kaikki kynnelle kykenevät käymään ja muille otetaan kuvia tapahtumasta tänne blogiin.

Kiitos kaikille kiinnostuksesta, neuvoista, kysymyksistä ja tuesta!

Saara ja Noora

6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kiitos kommentista, tulin heti käymään. Hauskoja hommeleita täältäkin löytyy :) Huomasin, että kaipaatten halpaa vinonauhaa - uteliaisuuksissani : paljonko on Suomessa metrihinta ? Täällä minulla on yksi huippuhyvä tilpehöörikauppa, jossa kukallinen on 46 senttiä metri. Yksivärinen varmasti halvempaa.

hoppu design kirjoitti...

Kiva kun tulit :) Voi ei, kaikki on Suomessa aina kalliimpaa!!

0,59€ on yksivärilliselle aika normihinta ja kirjavat aina vielä kalliimpia :(. Eihän tuo paljolta kuulosta, mutta vinonauhaa kuluu tosi äkkiä monta metriä!!

Saara

vilukissi kirjoitti...

Aivan, nyt mekot ja pöksyt talteen, joissa edellä mainittu nimi! Hoppu on hyvä nimi! Tulee mieleen runo perunasta, joka oli kattilassa, jossa vesi kiehui:...voi tätä hoppua hoppua, ei tule loppua loppua..

Onnea tästä eteenpäin! Vaikeudet vain kasvattavat!

Kuitista tuli mieleeni: johan siitä saa kuitin, kun maksaa tililtä t.käteisellä teidän tilille huutamansa tuotteen!! Itse suoritus on se kuitti. Miksi ihmeessä vielä olisi pitänyt mahdollisesti teidän lähettää vaikka kuitti.

(Ps. vastauksessanne näkyy vielä Huisi...)

Susanna kirjoitti...

Uskon, että joku voi ihmetellä sitä, että maksatteko te veroa Huudossa myymistä tuotteistanne, koska te kuitenkin teillä on yritys ja teette tuotteita suoraan myyntiin. Näin luulisin :)

Susanna kirjoitti...

Oho, sori ajatuskatkos kun katselee telkkua samalla, TE on ylimääräinen :D

Ja piti lisäämäni, että ihania tyotteita teillä! Onnea Hoppu!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja menestystä Salon torin kevätmarkkinoille!!! Toivotaan että säät suosii ja ihmisiä on liikenteessä.