ReUseRepublic-kilpailu

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Tästä lähtien voit seurata ReUseRepubilicin mallistoni valmistumista täällä Hoppu Design blogissa. Päivitän tänne kuvia ja tietoa tekemistäni vaatteista. ReUseRepublicista saat lisätietoa TÄÄLTÄ. Käythän myös liittymässä ReUseRepulicin facebook-sivuille. Kampin kauppakeskus järjestää sitten 18.-19.9. myyntitapahtuman, jossa jokainen suunnittelija myy omia tuotoksiaan.

Kyseessä on siis suunnittelukilpailu, jossa käytettävänä materiaalina on eri vaatemerkkien/kauppojen ylijäämistöä ja myynnistä poistettuja vaatekappaleita. Kilpailuun osallistuneista suunnittelijoista valittiin kahdeksan voittajaa, joiden joukossa siis olen. Itse sain ensimmäisen vaate-eräni lastenvaateliike Polarn O. Pyretistä. Kaikki jotka tuntevat kyseisen vaatemerkin, tietänevät varmaan että vaatteet ovat tosi värikkäitä ja hauskoja, todella söpöjä siis jo entuudestaan. Haastavaa olikin keksiä, mitä uutta ja erilaista näistä vaatteista saisi luotua. Suutari pysyköön lestissään, joten päätin tehdä lastenvaatemalliston. No, jotain olen jo saanut valmiiksi, jokainen päättäköön itse, olenko onnistunut työssäni vai en....;) Tässä siis ensimmäiset kuvat luomuksistani......
Laitan joku päivä kuvia alkuperäisistäkin vaatteista, sillä kiinnostavaa olisi varmaan myös tietää mistä nämä on tehty.....;) Materiaalina oli pääasiassa trikoovaatteita: mekkoja, housuja, paitoja, bodyja.
Noora

7 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Aivan upeat ne ekat housut, hattu, mekko jossa raitaa ja palloa, sekä viimeinen hame - nämä siis minun suosikit :).
Minkä hintaiset tuollaiset housut on? Entä tuo olkainmekko missä raitaa ja palloa? Mitä kokoa nuo ovat? Hipsu on kiinnostunut :))

Voikukka83 kirjoitti...

Ihania! Nuo ekat housut, lakki ja viimeinen hame kelpais meillekkin!!

Saara kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Hintoja en ole vielä miettinyt, ReUse Republic on asettanut eri vaatekappaleille hintahaarukan jossa täytyy pysyä, mielestäni hyvin edulliset hinnat on siis tulossa....;) Hipsun kyselemät koot liikkuu kaikki siinä 90 cm molemmin puolin....Tulossa on kyllä vaatteita kaikissa lasten kokoluokissa. Ja nämä vaatteet on siis myynnissä sitten syyskuussa siellä Helsingin kauppakeskus Kampissa, että tervetuloa vaan ostoksille sinne!!!!!!

PaaPii kirjoitti...

Ihan mielettömän hauskoja!

Romulus kirjoitti...

Nyt on kyllä ihan valtavan makeen näköistä settiä! Ehkä ihanimmat vaatteet ikinä :).
Tuo viimeinen hame: mieletön, lappuliivihame: vielä mielettömämpi, siksakreunamekko: ihan älyttömän hauska helmaidea!, lappuverkkarit: hih :), pipsa: söpö ku mikä, mansikkapökät: hauskat.
Eli todellakin olet onnistunut!!!

Saara kirjoitti...

Iso kiitos Romulus!! Kyllä taas kasvoi motivaatio tekemiseen!!!!Ens viikosta sitten hiki hatussa hommiin!!!!!!

kiala kirjoitti...

Aivan loistavia vaatteita! Tosi hauskoja :)