Väskan/Laukku/Borsa/Bag!

tiistai 16. helmikuuta 2010


Tällä kertaa (taas...) itselle jotain... Laukku mustasta markiisista, viikonloppu kokoa, kuvissa jotenkin näyttää pienemmältä. Harmi ettei vuorista tullut kuvia, mitä nyt pilkahtaa reunasta hiukan. Vuori on vanhaa painopöytäkangasta, aika hauskanen siis. Sisällä on taskuja joka reunalla ja ulkopuolella kaksi. Hihnan ostin ihan uutena, kaikki muu löytyi laatikoista, jopa sopivan pituinen vetoketju!. Aikamoinen homma oli, mutta lopputulokseen olen tyytyväinen. Toivotaan, että toimii käytössä hyvin!

Vielä mietin pitäisikö tuohon vetskaritaskuun laittaaa jotakin koristetta? Purjerenkaita? Tai jotain muuta? Mitä olet mieltä?Something for me, myself and I ;), a weekenderbag.

Olishan nuo kenkälaatikot tietysti voinut leikata kuvista pois ;)
Saara

7 kommenttia:

Saara kirjoitti...

No onpa se hieno, tulee ihan mieleen Marimekko laukku... siistiä jälkeä, ihan kuin kaupasta ostettu(positiivisessa mielessä siis)
Noora

Hipsu kirjoitti...

Mahtava, marimekkomainen!

Romulus kirjoitti...

Ihan mieletön! Onko tuolla läpän alla vielä vetskari? Tuommosen mäkin haluisin tehdä, käyttöä veskalle olis.

Saara kirjoitti...

Kiitos teille!

Kieltämättä, aika vahvat Marmekko-vibat, vaikkei ajatuksissa sellainen ollutkaan!! Itsekin oikein nauroin, kun veska oli valmis, että olisiko voinut enempää muistuttaa sitä markiisisita marimekon olkalaukkua... Tämä minun versioni vain on noin 2 kertaa suurempi.

Romulus. Läpän alla ei ole enää vetskaritaskua,mutta sehän olisi ollut ihan hyvä idea. Vuorissa sen sijaan taskuja on montaa sorttia, avainten ja huulirasvoijen yms. penkominen kun on niiiiiiiiin ärsyttäväää!

Saara

Annika kirjoitti...

Hieno! ei muuta kun erivärisiä myyntiin. Ainahan sitä isoa kassia tarvitaan:-)

Mirka kirjoitti...

Tosi kiva laukku! Ja miullakin tuli marikassit mieleen, mutta siis positiivisessa mielessä :)

Saara kirjoitti...

Onpas mukavia kommentteja täällä! ;)

Olen tässä kovasti punninnut laukun myyntiin tekemisen kannattavuuttaa... Työmäärä oli niin suuri, että taitaisi laukulle tulla hintaa turhan paljon...

Saara