Tumppuloi

tiistai 24. marraskuuta 2009Ensimmäiset neljä paria ovat pienelle kädelle, sopivat mm. 10-vuotiaalle pojalleni (pitkäsorminen tapaus ;)), tai pienelle/kapoiselle naisen kädelle MYYTY.

Yllä olevat vihreän sävyiset ja alla olevat punaiset ovat naisten kokoja. Jos kätesi kuitenkin ovat suurempaa sorttia, saattavat nämä olla liian pienet. vihreäpohjaiset alla, MYYTY,
Alla olevat Puketti-kankaiset ovat myös naisten kokoa. MYYTYViimoiset ovat sitten mallia Mauno Koivisto, elikkäs suuri kätiselle miehelle ;)
Kaikissa hanskoissa päällikankaat ja resorit ovat kierrätettyjä,silti tietenkin hyväkuntoisia ja puhtaita. Vuorit ovat uutta kangasta, fleeceä niinikään kaikissa. Hintaa lapasilla on 20€/pari + postarit (voisin vaikka luvata pk:t 0,80 eurolla, jos nyt on enemmän, laitan sitten itse loput). Jos sattuu niin, että hanskat ovat kuitenkin liian pienet, saa ne omalla kustannuksella palauttaa.

Jos kaipaat tumpuista parempia kuvia, se on toki mahdollista, tänään ehti pieninkin valo jo häipyä ennen kuin ehdin kuvailemaan.. : /

Jos kiinnostuit, laita meiliä, osoite löytyypi oikeasta reunasta,
Saara

Some gloves for winter, recycled outer fabrics, inside fleece. 20€/pair.

 

8 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Puketti kuvioiset S kokoiset Hipsulle kiitos. Laitan sähköpostia :)

Anonyymi kirjoitti...

Ja minulle nuo punaresoriset, joissa on valkoisia kukkia. Tuossa pihlajanmarjojen vieressä :D Lähettelen minäkin postia.

~Maria~ kirjoitti...

Ihania tumppuja!

Romulus kirjoitti...

Nämä on kyllä aika söpistyksiä! Millasesta matskusta tuo päällinen on tehty?

Hipsu kirjoitti...

Kiitos! Ihanat ja sopivat on :)

Hoppu Design kirjoitti...

Kiitos Hipsu!

Romulus, puuvillaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kivan näköisiä, mutta tuo tavallinen, käsittelemätön puuvilla vain ei kovinkestävää ole hanskoissa.

Anonyymi kirjoitti...

edelliseen lisäys:
Luin tollo taas hieman hätäisesti, näm olivatkin aikuisten käteen tarkoitettuja..... se hieman tuota tavallisen puuvillan kestävyysongelmaa vähentänee.... :=)