Hoppu Facebookissa

sunnuntai 16. toukokuuta 2021

 


Blogi elää hiljaiseloa, mutta Hopun Facebook-ryhmä on aktiivinen, tuoreimmat ompelukset löydät sieltä! :) 

JOULUALE!!!

lauantai 1. joulukuuta 2018










Hei kaikki, nopea huikkaus, 


Salossa Annankadun Pikku Putiikissa kaikki Hoppu-tuotteet joulukuun ajan -20%!!!!


Kuvilla huomio, vain osa tuotteista myynnissä :)

S

Tapestry

torstai 18. lokakuuta 2018



Edestä ja takaa, tai siis pikemminkin takaa ja edestä. Vihdoin se siis on valmis, irrotettu puistakin jo ja jopa päätelty! Tein virheen viimeisissä riveissä, jotka jäivät hieman kiristämään ryijyä kuperaksi, (vai oliko se nyt kovera heh) aina oppii uutta, pitää vaan muistaa seuraavassa työssä jättää viimeisten rivien lanka löysemmälle. Yllättäviä asioita olivat langan menekki ja koko työn tekemiseen kuluva aika. Joko olen erittäin hidas, tai sitten ryijyjen tekijät joutuvat tuntuvasti alihinnoittelemaan työnsä , todennäköisesti vähän molempia? Omaksi ilokseni minä tätä laploom hommaa (ainakin toistaiseksi, koskaan ei tiedä) teen, ja pidän kovastikin! Tosin tämä on nyt lähiaikoina tarkoittanut sitä, etten ole kauheasti aikaa jättänyt Hoppu ompelulle... Aikansa kutakin, ehkä on ollut ihan hyväkin ottaa taas  taukoa ompelusta, uudella innolla taas sitten kun sen aika tulee :)

S



weaving

lauantai 15. syyskuuta 2018

Elokuu tuli ja meni, ja syyskuutakin on puolet jo takana! Hoppu ompelut ovat taasen olleet jäissä, muut työt ovat vieneet aikaani. Vapaahetket olen käyttänyt lähinnä hienoista ilmoista nautiskeluun. Nyt syyskelien alkaessa alkaa selkeästi näpit syhyämään eri tavalla käsitöiden pariin. 
Siitähän on jo tovi aikaa kun ostin kudontakehyksen etsystä, enkä ole kamalasti ehtinyt(/jaksanut?) paneutua kutomiseenkaan. Viimeksi keväällä tein koeluontoisesti hieman isomman työn, josta nyt ei valitettavasti ole kuvaa. Tai ehkei kuitenkaan valitettavasti, siitä tuli aika ruma :D. 
Toistaiseksi en ole uusia lankoja ostanut kudontatöihini lainkaan, vaan kävin äitini lankavarastoista tonkimassa kivan näköisiä lankoja. Tätä uusinta työtä tehdessäni yllätti ihan mieletön lankamenekki! Lankoja kuluu lähes yhtä paljon kuin aikaa... Voipi olla että tekniikoissani on parantamisen varaa, voisin kuvitella että nopeampiakin työskentelytapoja löytyy :DD
Suomessa ei taideta kauheasti järjestää kursseja, joissa käytetään kudontaan nimenomaan kudontakehyksiä?


S



PIHAMYYJÄISET SIIRRETTY SATEIDEN VUOKSI!

keskiviikko 4. heinäkuuta 2018


Lisätietoja saatavilla facebookista, yksityisviesteinä tahi mail: hoppudesign at gmail.com

Tervetuloa siis ensi viikon maanantaina, toivokaamme aurinkoista keliä,
Hoppulaiset Saara ja Noora

culottes

tiistai 26. kesäkuuta 2018


Mun omat uudehkot housut. Tosi mukavat jalassa! Aika monta kokeilua, että kaava miellytti, mutta lopputulos vaivan väärti. Näitä myynnissä neljää eri kokoa (eri kuoseja, tätä keltavalkoista ei löydy kuin omissani ;)), ensiesiintyminen Hopun omissa pihamyyjäisissä, tule kurkkaamaan, taikka vain kahville ja jutskailemaan :). Lisätietoja edellisessä postauksessa.

Kesäterkuin, Saara


Hoppu pihamyyjäiset

lauantai 23. kesäkuuta 2018







Me Hoppulaiset (Saara ja Noora) järjestämme pihamyyntitapahtuman keskiviikkona 4.7. klo 17-20. Tapahtumapaikkana toimii Nooran kotipiha osoitteessa, jonka saat facebookista tahi laittamalla vaikka mailia (hoppudesign @ gmail .com) Tule katselemaan ja sovittamaan! Paljon takkeja, mekkoja, toppeja, housuja ym. Tapahtuman ajan kaikki takit -20% hinnasta pois!!!! Nyt kannattaa tulla kauempaakin. Tarjolla myös kahvia☺ Tervetuloa!!!
P. S. Maksu käteisellä. Ja jos haluat tulla hiukan aikaisemmin tai vähän kasin jälkeen, niin ota yhteyttä, asia sovittavissa☺


Paljon uutta, ennennäkemättömiä mekkoja, housuja ja jakkuja!