Sydämellinen takki

tiistai 31. maaliskuuta 2009




Taas yksi söpöläinen valmistunut ja myynnissä TÄÄLLÄ! Tampellan vihreää valkosydämellistä puuvillaa ja vuorina ohut ruskea tikkivanukangas. Aika herkullinen yhdistelmä vaikka itse sanonkin! Kokoluokkaa 86-98, hihat on pidemmät ja käännettävissä moneen kokoon sopiviksi.


Noora

lisää lakei...

maanantai 30. maaliskuuta 2009

Hiukka lisää lakei...
Tulevat huuto.nettiin, kunhan pääsen paremmalle koneelle lisäämään ne!


1v. kääntöpuoli sydäminen


ylh. ja alh. 2v.


Some hats again...

Saara

Paratiisilinnut naisten takki



Taas myynnissä retrotakki naiselle, kangas upeaa ruskeansävyistä Paratiisilinnut kuosia. Ohut vaalean ruskea vuori. Tämä takki on tehty samalla kaavalla kuin aiemmin myynnissä ollut Kaivo-takki. Katso lisää kuvia täältä.
Noora

kevätlakkeja

torstai 26. maaliskuuta 2009

Kuvissa kevätlakkeja, joissa sekä päällikangas, että vuori puuvillaa.
Kuvien malli on Nooran ihana kuopus <3>


Poikasen päänympärys on 48cm, ja nämä lakit on kyllä hälle pikkasen pieniä, mutta näkeehän niistä paremmin kuitenkin tuon hatun mallin kuin tuosta purkkiviritelmästäni ;).
Kaavan koko oli 1v.



Yllä olevan lakin vuori on keltainen ja alla vaalean lila.




Nämä myynnissä täällä.

These caps are for spring, made of cotton.
The model is Noora's youngest child <3.

Saara

Lisää liivejä....











Tässä tulee lisää liivejä....olen näköjään innostunut nyt tekemään niitä välillä! Mikäs noita on tehdessä, valmistuvat melkoisen helposti ja nopeasti. Muffinssiliivi on taas keittiöpyyhe yhdistettynä vaaleanpunaruutuiseen kankaaseen. Taakse applikoin vielä kolme muffinssin kuvaa toisesta muffinssikankaasta. Vuorina vaaleanpunaista ja hupussa valkoista fleeceä. Kovin on niinkuin jämäpaloista koottu tämä liivi, mutta ihan söpö siitä kumminkin tuli! Tämäkin on myynnissä huuto.netissä.




Toinen liivi on tehty Finlaysonin pöytäliinasta ja sen vuorina on keltaista fleeceä. Oikeen kirkkaan keltaista ja oranssia ja valkoista kukkaa, oiskohan noi nyt sitten omenankukkia....Aika raikas!!! Tulis vaan jo sellaset ilmat että voisi tällaisia herkkuja pukea lasten ylle :) Tämä keltainen ihanuus on myös myynnissä huuto.netissä.








More vests for springtime! Cute cupcake vest for princess and bright yellow vest made of vintage fabric.




Noora

Huppuliivi pojalle

keskiviikko 25. maaliskuuta 2009











Nyt valmistui hupullinen liivi myös pojalleni! Pallollinen ja raidallinen kangas on Hemtexin keittiöpyyhkeistä ja vuorina on Anttilan alesta ostetusta peitosta fleeceä. Tämä valmistui todella kivuttomasti ja nappiin!!! Kaikki oli heti ekalla kertaa kohdallaan ja lähes täydellistä...Tarkoitan tällä sitä että yleensä aina on joku pieni yksityiskohta joka jää harmittamaan...ja nyt sellaista ei ollut!!Hyvä mieli tuli ja poikakin oli tyytyväinen. Kuvissa mukana myös pari tekemääni hattua.








Black and white stripes and dots mixed with yellow: a vest with hood for my son.
Noora

Vihreä kukkatakki

torstai 19. maaliskuuta 2009




Taas uusi takki valmis! Ihanan raikas ja kesäinen kukkatakki koossa noin 104-110. Kukkakangas taas kierrätettyä vähän harvakudoksisempaa(onkohan tuo ihan oikein sanottu?) puuvillaa, vanha verho luultavasti. Vuorina takissa on Ikean fleecepeitosta sävyyn sopivaa fleeceä. Siis ihan lämminkin takki nyt kevääseen. Takki on myynnissä huuto.netissä.




Again a jacket made of vintage fabric. Springtime is soon here!!!




Noora

huisia!

Samaa vanhaa syntyy täällä, mutta hienoilla uusilla merkeillä!


Norsulippis tuloillaan huutikseen. edit. ei tulekaan, se meni jo!


Tunika 110cm ja kietaisupaita 90cm, kierrätyskankaista taas kaikki.
Klikkaa suuremmaksi niin näet merkit ;)

Same ol', same ol', but with the new labels!


Nyt äkkiä ulos nauttimaan auringosta! Saara

Tähtihupparit dinohupulla

tiistai 17. maaliskuuta 2009




No nythän on vauhtiin päästy!!! Tässä dokumenttia synttärilahjaksi tekemistäni fleecehuppareista. Nämä hupparit saavat ensi viikonloppuna uudet 8-vuotiaat omistajansa Vantaalla. Ja kyllä, kyllä....siellähän ne pikkuiset mustat nimilaput hupuissa pilkottelevat, Huisi-mainosta siis Vantaalle asti!!! Hupparit on fleeceä ja niissä on tähtiapplikoinnit edessä ja hauskat dinohuput. Kaavan otin uusimmasta käsityökerholehdestä, dinojutskat vääntelin omasta päästä. Saas nähä mitä pojat tykkää.....Pitäis vielä toisen pojista isosiskolle keksiä jotain, hänelläkin on synttärit, pitäiskö tehdä vaikka Huisi-liivi...?
Noora

Keväinen liivi







Omalle tyttärelleni kerrankin mieluinen ompelus: kevääksi teddyvuorinen liivi hiippahupulla. Ruskea valkopallollinen kangas ja pinkki teddyvuori (ei ollut muuten ihan helpoin yhdistelmä ommella). Edessä pinkistä fleecestä ommeltu sydän, jonka keskellä ta-daa!!! Huisin oma merkki!!!! Näitä tulee nyt sitten olemaan tästä eteenpäin vaatteissamme. Siistii!!! Liivin takaosassa on myös pinkistä fleecestä ommeltu ympyrä jossa heijastinkankainen kukkakuvio.



Noora

Kaivotakki

maanantai 16. maaliskuuta 2009

Kattokee miten hienolta takki näyttääpi Saaran päällä!!
(ei se takki mut se malli...)
Huomenna sulkeutuu huuto!!!!


Saara

keväälle kukkaiskuosia

Kevään korvalla on ihana työstää pirteitä kukkaiskuoseja!
It's nice to use fun floral prints while waiting for spring!


Tunika/mekko passaa noin 110cm tyttöselle. Tämä tulee huuto.nettiin, jossa sitten tarkempia mittoja. Tunika ei ole vino, vaan kuvaaja on tainnut olla hiukan vino... Ja monet ovat kyselleet onko tunikamekossa painonappit tai muuta, helpottamasssa pukemista. Ei ole, vaate on kaavoitettu mahtumaan sellaisenaan päälle, ei siis ole aivan tyköistuva vaan väljempi malli.


Kietaisupaita 92cm, huuto.netissä taas tarkempia tietoja, kunhan tuotteet sinne asti saan!

ps. Pääasiassahan käyttämämme materiaalit ovat puuvillaa, mutta tämän kankaan kohdalla en ole aivan varma onko 100%. Joka tapauksessa pesin 60 asteessa ja silitin kolmella pisteellä ja käyttäytyi kuten puuvilla.

Sammakkotakki

perjantai 13. maaliskuuta 2009







Tämän takin tein vähän aikaa sitten tilaustyönä asiakkaan omista kankaista, vihreä kuviollinen kangas on uusiokäytettyä vanhasta retropussilakanasta, vuorina vihreä tikkikangas. Takissa on hiippamallinen huppu ja hauskana yksityiskohtana takana sammakkoapplikointi. Asiakkaan omana ideana oli että takkiin laitettaisiin vanhasta ruokalapusta tämä hassu froteesammakko taakse. Kivalta näyttää, eikö? Tilauksessa on vielä perheen pienemmälle samanlainen takki....






This is a jacket I made few days ago for this little girl. Green fabric is recycled from an old sheet and there is a funny detail at the back: a frog recycled from an old bib! So cute, isn't it?
Noora

Vaan kuinkas sitten kävikään?

sunnuntai 8. maaliskuuta 2009











"Kaik' onkin vaarat vältetyt, he kotiin saapuneet on nyt, tää kaunis kuva näyttää sen. Keskellä ruusunkukkien näet muumimamman lempeän, noin marjat hattuun perkaa hän. Nyt sisään rakkaat lapset te, me lasit saadaan kaikille ja pullakestit pidetään! Vaan kuinkas sitten kävikään? "




Alunperin tarkoituksena oli tehdä tästä ihanasta Finlaysonin ruusumuumi pussilakanasta takki omalle tyttärelleni, mutta hänpä ei ollutkaan samaa mieltä kankaan ihanuudesta! Siispä takki valmistui myyntiin, käy kurkkaamassa huuto.netin sivuiltani. Takissa on vuorina keltaista puuvillaa, eli on kevät/kesäkäyttöön. Kuvat puhukoot puolestaan, melkein toivoisin olevani 5-vuotias että saisin tämän päälleni.... ;)
Noora

ksss kss!

keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Kisuista tulee koristuksia paitoihin tai/ja mekkoihin.


These little kitties will embellish jackets and/or dresses.

KAIVO takki

tiistai 3. maaliskuuta 2009




No niin, nyt on sitten saatu aikaseksi jotain isoille ihmisillekkin! Tässä kuvaa tekemästäni kierrätystakista naiselle kokoa noin 38. Kangas on kaikille tuttu Marimekon KAIVO ja upeat värit tietysti! Vuorina on myöskin kierrätettyä ruskeaa lakanakangasta. Edessä metallivetoketju ja taskut jotka aika hyvin sulautuvat kankaan kuviointiin. Tämän takin voit huutaa itsellesi huuto.netistä 17.3. saakka!
Finally something for adults too. This is a womens jacket made of recycled fabrics (Marimekko). It is about size 38.
Noora