more wintercoats, details

lauantai 9. joulukuuta 2017


Tiedoksi salolaisille että ensi viikolla kulkeutuu annankadun eko-ompelimolle kasa Hoppu talvitakkeja, useampaa kokoa! Siellä Oliinan Jennyllä on tarjolla Hoppu tuotteiden lisäksi omaa mallistoaan, sekä mittatilaus- ja korjausompelua (tosin Jenny on suosittu ompelija, joten kannattaa siihen varautua ;) ). 
Voit mennä kokeilemaan josko Hoppu takeista löytyy juuri sopiva sinulle, tahi etsi oikea kokosi ja katsellaan kangasvarastostani sinulle mielekkäämpi kuosi :)

Mukavaa (sateista) joulun odotusta!

Saara

gloves and coats for winter

perjantai 1. joulukuuta 2017

38/40 


Talvisissa tunnelmissa mennään. Kuulemma luntakin sataa ulkona :D.
Lapasissa vaihtelevasti vuorina fleeceä ja tikkivanuvuoria.

Kevättä odotellessa.
s


wintercoats

torstai 16. marraskuuta 2017


42/44


myyty?


38/40

Aloin kirjoittamaan automaattisesti englanniksi?! Liikaa instagramia uskoisin, haha! Instagram ja pinterest ovat kamalia paheita, sinne saa uppoamaan uskomattoman pitkiä aikoja, linkaten itseään kuvasta ja tilistä toiseen, puuh...Muutenkin on kännykkä liikaa kädessä, myönnän.
Tässä kuitenkin  valikoima viimeaikoina valmistuneita takkeja, tarkempia tietoja saa sähköpostitse (hoppu.design at  gmail.com) tai facebookin kautta. 

S

winter coat on a customer

sunnuntai 12. marraskuuta 2017
Onnellinen asiakas! Ollaan kyllä  onnekkaita, kun Hopulla on näin ihania asiakkaita! Nämä kuvat asiakas lähetti omasta uudesta takistaan. Kyllä ne takit vaan ihan erilaiselta näyttää ihan ihkaoman ihmisensä päällä, kuin väärän kokoisella sovitusnukella :).
Kyseinen kuosi on Marimekon (for Asko finnternational) kuosi lähes viidenkymmenen vuoden takaa, ja aivan napakkaa puuvillaa oli edelleen ja värit kirkkaat kuin pakalta ois vedetty.
Ja näkyypä takana muuten Hoppu joulukalenterikin uudessa kodissaan :)

Saarachristmas diy, i know i'm early :D

perjantai 20. lokakuuta 2017Kummilapsille joulukalenterien ompelun ohessa syntyi myös muutama myyntiin. Ikinä en ole näin ajoissa ollu jouluompmeluksien kanssa, ihan taputan itseäni olalle! 
 Kätsy tällainen itse täytettävä kalenteri on siitä että voi ihan itse valita laittaako muksu(i)lle (tai itselleen!) suklaata vaiko ihan jotain muuta, tai vaikka molempia :). Yllärin mukana voi jättää vaikka lappusenkin lapselle aamulla avattavaksi. 
Myytävät kalenterit löytyy facebook ryhmästämme. Facebook ryhmämme näyttää olevan jo kahdeksan vuotta vanha ja ryhmäläisiäkin on jo yli tuhat, aika mahtava juttu! Pitäneekin tarkastaa koska HOPPU viettää kymmenen vuotis juhlia!!!

S

ps. jos jotakuta kiinnostaa tehdä vastaava kalenteri itse, voin antaa ohjeita?

it's all about sewing

keskiviikko 4. lokakuuta 2017


Selkeästikin painotukseni ompelun saralla on siirtynyt takkeihin, ihan oikeastaan huomaamattani. Pidän takkien ompelusta, siitä huolimatta että takki on aina aika aikaavievä projekti. olen näitä omia malleja sen verran monia tehnyt, että keskittymistä ei tarvita ihan niin paljon kuin uusien mallien kanssa, voin siis rauhassa kuunnella samalla äänikirjaa, eikä kämmejä tapahdu (ainakaan niin kauhean usein :D). En tiedä muista ompelijoista, mutta vuodet vierivät ja silti joskus tapahtuu niin typeriä virhetiä että myöhemmin naurattaa, vaikka yleensä juuri sillä hetkellä raivo onkin valllitseva olotila. Kerran onnistuin jopa ompelemaan vetoketjun väärinpäin. Vetskari olisi siis pitänyt avata sisäpuolelta.... Se oli vielä paksumpi takki ja voin kertoa etttä savua nousi korvista kyllä, kuka ikinä voi noin päin ommella vetoketjun??!!

Nämä talvisemmat takit mittoineen löydät facebookistamme, linkki oikeassa sivussa.

Syysterkut S

winter coat for kids

sunnuntai 24. syyskuuta 2017Nopeet heipat ja vinkkaus että löydät viimeisiä lasten takkeja nyt facebookista superalella (en enää valmista lasten takkeja) 50€ posteineen!!!! 

S