Lago di Como & Milano

torstai 23. maaliskuuta 2017


Lago di Como


Lomalta paluu. Como oli yhtä kaunis, kuten aina. Kiloja kertyi minulle 2 ja laukkuun suurinpiirtein sama. Milanossa suosittelenkin windowshoppingia, näyteikkunat on ihan älyttömän hienoja, harmittelenkin näin jälkikäteen etten ottanut hienoimmista kuvia. Alla Valentinon ikkuna, joka ei ollut mitenkään erikoinen muuten, mutta värit olivat kyllä asuissa kohdillaan. Värejä näkee muutenkin enemmän mitä etelämmäksi mennään. Olenkin monesti miettinyt että päteekö valon määrällä ja värien käytön välillä jotakin kausaliteettia.
Reissu koostuikin perinteisesti kävelystä, syömisestä, juomisesta ja kävelystä. Kulttuuria ei juurikaan tullut harrastettua, vaikkakin Italiassa tosin futismatsi lasketaan siihen, eikö? Kävimme San Sirolla katsomassa AC Milanin pelin. Eka kerta minulle suuremmalla stadionilla, ja tunnelma oli kyllä kohdillaan (ja ne värit!). Italiassa  kallein ostamani olut maistui vedelle, muttei siltikään latistanut tunnelmaa :D. Pelikin oli aika tylsä, mutta katseltavaa riitti katsomossakin hahha!
Jalkapalloa kävimme myös katsomassa harjoituksien muodossa. Siskonpoikani 5 v. harkat olikin ihan mielenkiitnoista katseltavaa, Italiassa tämäkin asia tehdään toisin. Harkoissa oli muuten paikalla Zambrotta!? Ja futisjulkkisbongausta tehtiin myös siskonpoikien ystävän synttäreillä, Zanetti! :D


Saara

christmas present and summerbags

perjantai 10. maaliskuuta 2017




Meteorologi täällä! Päivät pitenee ja aurinkokin pilkistelee joinain päivinä, musta ihan tuntuu että kevät saattaa tulla vielä Suomeenkin?! Tällä viikolla tosin kurakelit, joten ihan mieluusti sisällä ompelupuuhissa vietän aikaani. Työn alla kesäiset (kuinkas muutenkaan?) kangaskassit, siskon joululahja (vuodelle 2016...) ja mieluisia kirjontapuuhia. 
Siskon joululahja siksi, että emme odota lähtölaukausta keväälle vaan otamme sen kiinni etelämmästä. Siskonpojat Italiassa odottavat kovasti Ziaa kylään, ainakin itse tykkään ajatella niin :D.
Itse en ainakaan malta odottaa, tänään siellä on jo 19 astetta!!!!!!

Malttamaton S