Uusimpia takkeja

torstai 15. toukokuuta 2014


Tässä uusimpia takkiompeluksiani. Olen vihdoin ja viimein päässyt hiukan sisälle tähän takkien ompelemiseen! Tällä tarkoitan sitä, etten vihaa ihan jokaikistä takin ompeluhetkeä... Edelleen viimeistelyt ja vetoketjut herättävät vihan tunteita, mutta hieman lievemmällä tasolla kuin ennen :)
Tämä uudempi istuvampi malli, jota nyt olen ommellut on esteettisesti miellyttävämpi omalle silmälleni (tämäkin vaikuttaa takkien ompeluinnokkuuteen), tiedä sitten asiakkaiden mielipiteistä, olisiko A-linjaisempi takki kuitenkin suositumpi. No, näitä nyt olen työstänyt, äkkiäkös se nähdään liikkuvatko nämä istuvammat takit :).

Alla tänään valmistunut takki kokoa 40, Marimekon kuosin nimi ei nyt juuri tule mieleeni, olisiko Samovaari?
Hiukkasen iso mallille, joka on kokoa 38.


Alla oma suosikkini! Vanhasta päiväpeitosta tämä takki, joten on hiukan lämpöisempikin. Tämä kokoa 36/38, ja löytyy täältä, tähän sydän.


Täytyykin muistaa joku päivä kuvata koulussa itselle tekemäni takki! Jos sitä en olisi tehnyt, olisin saattanut pitää tuon harmaa-keltasävyisen itselläni. Jos linjoilla sattuisi olemaan Hopun (takki)asiakkaita, aina otetaan kehitysehdotuksia vastaan!

S

Äänestä!!!

tiistai 13. toukokuuta 2014


Käy äänestämässä äkkiä tänäpä heti! Ei omaa lehmää ojassa, minusta Tämä Jenni Mäensivun suunnittelema kangas JNY Design:in kangas-skabassa nyt on vaan niin paljon parempi kuin muut ehdokkaat. Klikkaas sinne, Suomi voittoon (edes jossain lajissa ;))

edit. JENNI VOITTI :)

S

Manner's

tiistai 6. toukokuuta 2014


Tässäpä nyt toinen suosikkini Kierrätystehtaalta. Yllättäen sekin laukku :). Sari Manner suunnittelee ja toteuttaa nahkaiset laukkunsa kierrätysmateriaaleista nimellä Manner'S.Materiaalit tulevat pääosin huonelakultehdas Martelalta leikkuujätenahan muodossa, lisäksi Sari käyttää kotimaista poronnahkaa. Kierrätysmateriaalia löytyy myös vuorista ja koristeista. 
Nimenomaan tässä kuvissa esiintyvät klipsulaukut ovat ehdottomia suosikkejani, eivätkä ole hinnoillakaan pilattu. Täältä löydät facebook sivut.
Kuvat puhukoon puolestaan.




s