Help!

tiistai 26. maaliskuuta 2013


Työkaverin dinolla on ongelma:


Hei salolaiset! Esterin työhuoneella on dinosaurus jonka maha on vielä aivan tyhjä. Se kaipaa vatsaansa vanhojen tyynyjen täytteitä. Jos vintissäsi muhii tyynykätkö tai olet vaihtamassa petivaatteita, Esterit kiittävät lahjoituksista. Yksikin tyyny auttaa :) 
Kierrättämällä luonto kiittää!

Saarakin kiittää

Mehukasta!

tiistai 12. maaliskuuta 2013


Mehukasta kevään odotusta kaikille! Fiilikset paranee jokainen pv. kun aurinko paistaa, kohti kesää ollaan menossa vaikka Iltsikat huutaa pakkasten taas kohoavan ja lunta tuiskuttavan. Unohdetaan moiset maalailut ja keskitytään olennaiseen, mehukkaisiin kevään ja kesän väreihin . Tässä karkkiväreillä maustetut haalarit kokoa 80 cm. 

Itsellä tänään valitettavan beessi päiv, kohta suuntaan päivystykseen katsomaan josko viimeisessä jäällä liukastelussa murtui kyynärpää... Deletoidaan äskeinen, eikös.

s

Diamond

tiistai 5. maaliskuuta 2013


Aika hinnakas kyllä ihan vain hehkulampuksi, käyttöikää tosin luvataan 1500 tuntia, mutta kauankohan se noin käytännössä sitten oikein olisi... 
Toisaalta saattaisi yksinäisenä jäädä hiuka valjuksi, meillä kun tilaa valaisimien ympärillä on joka suuntaan aika reippaasti. Jään pohtimaan, josko pojan huoneeseen kuitenkin..

S

Liplak

Kevättä on rinnassa, vaikkei ulkosalla siltä tunnukaan... Linnut sentään jo laulelee. 




Ompelusaralla viimeiset päivät on keskittynyt jo tuleviin Kierrätystehtaan myyjäisiin, lippalakkien muodossa. Valmistuneita lakkeja parhaillaan lisäilen verkkokauppaan, kokona noin 52 cm, lapsosille siis. 
S

ALe

maanantai 4. maaliskuuta 2013


Tule työhuone-myymäläämme kurkistamaan Ompelimo Liinan ale-tuotteita, ai että Liinan käsinpainetut haaremihousut ois niin mun... Kuvan housut kuitenkin jo uudella omistajallaan.


S

Yhteystiedot mm. linkin takana

Oma

lauantai 2. maaliskuuta 2013


Työssäoppimiseni aikana ehdin ommella pitkästä aikaa jotakin itselleni. Tai oikeastaan kyse ei ehkä niinkään ole ehtimisestä, vaan raaskimisesta! Opiskelijana pennoset ovat vähissä, ja jokaisen hetken jonka ompelee, toivoisi tuottavan jotakin, edes jossain vaiheessa... Mutta, koska niitä roposia nyt ei kuitenkaan Henkkamaukallekaan kannata kantaa, pyhitin hetkiä oman garderoobini kasvattamiseen. Tässä muutama mekkonen, valitettavasti kuvat ei oikein mielestäni tee oikeutta uusille mekkosilleni. Ehkäpä jonakin päivänä saan kuvia niistä ihan käytössä :)



S