Vinks! Vagabond nilkkurit etiäpäi!

lauantai 27. lokakuuta 2012



Vinks, huuto.netissäni myynnissä ystävän äidin virheostos, 2012 mallliston Vagabond nilkkurit. Osoittautuivat liian korkeiksi käyttäjälleen, joten nyt edukkaasti, vielä kaupastakin löytyvät hintaan 99€! KOKO 38

S

Juhlaa työhuoneellamme :)

maanantai 22. lokakuuta 2012


Tarjouksessa siis myös Hopun ja ompelimo Liinan tuotteet, tervetuloa!

S


"uusi" koti

torstai 11. lokakuuta 2012


Eihän tätä asuntoa enää hyvällä tahdollakaan voi uudeksi kutsua, mutta uudehko ainakin, siis minulle. Tosiasiassahan talo on todella vanha. 
Asuntoja talossa on kolme, joista vain makuuhuoneen lattia on yhteistä pintaa naapurin kanssa, metelistä ei siis väliä <3 p="p">
Asunnossa oli montaa eri väriä seinillä, kun kävin tätä vuokrausmielessä katselemassa. Värit eivät sopineet tämän hetkiseen sisustus-mielialaani, ja kysäisinkin ensi töikseni seinien maalausmahdollisuuksista. Onnekseni kaikki paikat sai väriä yllleen, ja vieläpä vuokranantajien toimesta! Valittiin yhdessä kaikkien seinien ja kaappien "väriksi" valkoinen.  Asunnossa on lähes sata neliötä, ja huoneita vain kaksi, joten vaalea yleisilme rauhoittaa tilaa. Väriä tulee lähinnä tekstiileillä, jotka ovat intohimoni...


Nurkkaa ruokailutilan takana. Tuohon yläpuolelle ajattelin hommata pari hykkyä kirjoille. Paremman (string) puutteessa kenties nämä..? Keinutuolin ajattelin jättää mustaksi, mutta istuintyynyn haluaisin verhoilla uudelleen, tällä hetkellä siinä on musta tekonahka, yäks.


Ruokapöytäni tuolit ovat kaikki eri paria, ja olivat ennen myös kaikki eri värisiä. Nyt tuolit on hiottu ja pohjamaalattu, vielä tarvitsisivat valkoisen maalin ylleen ja muutama uuden kuosin istuinosaan. Ajatuksena olisi hommata jokin hiukan suurempi matto tuohon ruokailupöydän alle, esim tämän tyyppinen.
Parhaillaan mattoina mm. teollinen raanu, joihin olen kehittänyt jonkinsortin pakkomielteen.
Keittiö sijaitsee kuvasta oikealla, välissä, hmmm, saareke?
Ikkunasta vasemmalle edellä olevan kuvan istuskelutila.


Tässä minun makuusoppeni, joa on samaa tilaa edellisten kuvien kanssa. Tämä on L-kirjaimen muotoisen tilan toisessa päädyssä. Yöpöydän virkaa on jo monta kuukautta toimittanut seinähylly lattialla :(. Valaisinkin näyttää olevan kuvassa aivan vinkuralla, heheh!

Toinen huone on poikani valtakuntaa. Huoneen ovi suoraan minun petiäni vastapäätä. Jonkinlainen pohjapiirros voisi lisäkuvien kanssa varmastikin hiukan selkeyttää... Tässä oli kuitenkin pieni sneakpeak.