Takki maniaaaa!!!

perjantai 30. syyskuuta 2011





Lasten takkeja eri kokoisina lämpöisillä vuorilla, osa menee verkkokauppaamme, loput lokakuun aikana Espoon Omnian myymälään! Tsek tsek!!

S

Tumppusia

keskiviikko 28. syyskuuta 2011




Lisää lapasia valmistuu hiljaksiin syksyn nopeasti kylmentyessä. Valikoimissa myös minimalistisempaan makuun tuloillaan tumppuloita!

Gloves for cold mornings!

S

Tumppuloita ja tossukoita

perjantai 16. syyskuuta 2011








Siinäpä sievä rivi vauvojen tumppuja kierrätysmateriaaleista. Tumpuissa on fleecevuori ja resoria reunassa. Tein kahta kokoa 0-6kk ja 6-12kk. Pikkasen kyllä mietitytti, että pitäisköhän isommissa olla jo peukkukin mukana????
Sitten kokeilun alla tossujen teko, ihan kivat tuli, mutta probleema on liukuesteet tossun pohjassa, en nimittäin vielä ole keksinyt/päättänyt mitä se voisi olla. Nahka on minun ompelukoneellani poissuljettu vaihtoehto. Onkos kellään mitään kokemusta tai vinkkiä???? Se sellainen kohokuvioihin tarkoitettu kangasväri taimikäliesenytonnimeltään käväisi mielessä kyllä...Kertokaahan hyviä vinkkejä.....
T:Noora

TAKKIALE VERKKOKAUPASSA!

tiistai 6. syyskuuta 2011

Pipoja kaiken kokoisille!!

perjantai 2. syyskuuta 2011


Ei auta kuulkaa muu kuin alkaa varustautumaan syksyyn ja tulevaan kylmään kauteen, pipoja tulee kaiken kokoisille, kunhan kaikki saadaan verkkokauppaan lisäiltyä. Suuri osa pipoista uniikkeja!