Lapastumppuloi

keskiviikko 31. elokuuta 2011


Tässäpä hiukan maistiaisia valmistuneista tumpuista. Muutama kanssabloggaaja näiden perään onkin jo kysellyt aikoja sitten, ja nytten ovat siis saatavilla verkkokaupassa. 

Itselle tekisi mieli ommella uusi takki, mutta kun vain osaisi päättää kankaan. Menisikö aina niiin toimivalla, mutta tylsällä mustalla... Ykkösasusteina kuitenkin toimivat äidin jo viime vuonna neulomat pirtsakan vadelmanpunaiset hattu ja kauluri. Tumputkin ovat tekeillä, Totoromallia, I can't wait!
Ne ovatkin ainoa asia mitä tulevalta kylmältä kaudelta odotan, kesän immeinen kun olen...





S

Ps. Hanskat näyttävät kädessä tosi kivalta, valitettavasti tuollalailla "tyhjillään" hiukan valjuilta. Pitäisikin saada kuvat tumppuloista käytössä...

Retro vauvanvaatepaketti

maanantai 29. elokuuta 2011

Taas mainostellaan....

Tsek tsek kaikki vauvaa odottavat tahi jo vauvan keralla elelevät, laittelin huuto.nettiin kivan froteisen vauvanvaatepaketin!




Menovinkki salolaisille

torstai 25. elokuuta 2011

Ja taas menovinkkiä pukkaa:

Salo Crafts and Design -tapahtuma, Plazojen välissä klo 10-20.



 Lupaan pyhästi lopettaa menovinkkipostailut, ja keskittyä välillä johonkin mukavampaan!!! Kuvassa yksi Hopun uusimmista syyslakeista. 


Lasten Festarit Hki

sunnuntai 21. elokuuta 2011


Menovinkki tällä kertaa Helsinkiläisille: Lasten Festarit Töölönlahdella oopperatalon vierustalla!
 Klo 10-15, vapaa pääsy!!!



Taiteiden Yö, Tku

torstai 18. elokuuta 2011

Menovinkkinä Taiteiden Yön katsastajille: 


Hansassa taasen Designmyyjäiset klo 16-23, menossa mukana:

Atelier oneFIVEone
Hankala
Hoppu Design
Jeti
Joutomaa
Koruharakka
Maeve
Merry-Go-Round
mke design
Omstart
Pinnalla
Pisama Design
Polkka Jam
Poni Design
Running Koala
Sopiva Shop
Superyellow
Tulesta
You Complete Me


Luurankopehmoarmeija!

perjantai 12. elokuuta 2011

Olen kai muistaakseni aikaisemmin jo postannut luurankopehmoista juttua, oisko ollut viime jouluna kun tein sellaiset omille pojille lahjaksi. Nyt pehmot ovat palanneet kokonaisena armeijana ja tällä kertaa heillä on myös tukkaa päässä!!!! Tällä hetkellä kyseiset kaverit ovat pohjanmaalla myyjäisissä sukulaisten mukana, saapa nähdä moniko heistä palailee viikonlopun jälkeen takaisin tänne eteläiseen Suomeen??? Salaa tietysti toivon, että mahdollisimman moni löytäisi kodin sieltä itselleen..... Pehmot on tehty kierrätetyistä lakanoista, joihin on käsin painettu mustalla kangasvärillä luut. Tukkana erivärisiä fleece-kankaita. Arvatkaa iskikö meidän poikiin kateus kun näkivät nämä....äitiiiiii, me halutaan kanssa tollaset luurangot, joilla on tukat päässä!!!!!!!!

Noora

Turkuun pipoja

torstai 11. elokuuta 2011


Käykää myös katsomassa viedo ;)

Turun eläinhoitolassa kaivataan nyt kipeästi kaikenlaisia pipoja oravien pesiksi. Eläinsuojeluvalvoja Heidi Leyser-Kopra kertoo, että hoidettavana olevat oravat kuluttavat satoja pipoja joka vuosi. Eläinsuojeluyhdistys onkin järjestämässä pipokeräyksen ja kaikenlaiset pipot ovat todella tervetulleita lahjoituksia.
- Pipot ovat hyviä tekopesiä. Niissä oravalla on lämmin ja turvallinen olla, Leyser-Kopra kertoo.
Kurret ovat tosin hyvin kovakouraisia pipoja kohtaan. Ensimmäisinä niistä lähtee eläinsuojeluvalvojan mukaan tupsut ja kuviot. Pipo kelpaa pesäksi parhaiten vasta sitten, kun sitä on möyhennetty tarpeeksi ja se haisee kodikkaasti oravan virtsalta.
- Kun oravat löytävät parhaimman pesäpipon, niin yleensä kaikki tunkevat siihen. Parikymmentäkin oravaa saattaa kömpiä aina ulos sellaisesta, Leyser-Kopra kertoo.

Toiveissa tuhansia pipoja

Eläinhoitolassa on tällä hetkellä viitisentoista huiskuhäntää, joista osa odottaa pääsyä takaisin luontoon.
Ensi keväänä eläinhoitolaan tulee jälleen uusia oravanpoikasia, jotka kaipaisivat pesäpipoja. Leyser-Kopra toivookin, että keräyksellä pipoja saataisiin ainakin parin vuoden tarpeisiin, eli yli tuhat.
- Vanhat, venähtäneet ja hieltä haisevat pipot ovat parhaita.
Pipoja voi viedä Turun kaupungin eläinlääkärin vastaanotolle Rauhankadulle tai suoraan eläinhoitolaan Metsämäkeen.

Raskaita hommia!

maanantai 8. elokuuta 2011


Työn raskaan raatajat, elikkäs Hoppu likat Faces festareilla.
Kuvia löytyy lisääkin, voisin vaikka muutamia tänne vielä laittaakin, kunhan saan kameralta siirrettyä. 
Festarit sujuivat mukavasti, iltaisin sitten oltiin vapaalla, muutamat keikat katsottiiin, ja ehdittiinhän sitä lannettakin ketkuttaa ;). Ehdottmasti kyllä suosittelen kaikille, vaikka ihan vain yhden päivän reissuksi lasten kanssa, varmasti sen arvoinen!

PS. Kuva otettu ennen kuin festari ovet aukenivat... Kai?...

S