Hoppu @ Taiteiden Yön Designmyyjäiset

maanantai 25. heinäkuuta 2011


Hoppu tapahtumat löydät helpoiten klikkaamalla oikean reunan -----> ensimmäistä Facebook-linkkiä, ja sieltä Tapahtumat. Jos taasen ei Facebookkailu ole sinun juttusi, koitamme pitää myös verkkokauppamme Tapahtumat osiota ajan tasalla.

Uusimpana tapahtumana tällä hetkellä on Taiteiden Yön Designmyyjäiset Hansatorilla 18.8., ja seuraavaksi meidät löytyy ensi viikolla Faces Etnofestareilta, pliiiis hyvää keliä sinne!!!!

S&N

PS. Vaikka Noora pojan ilme ei ole kuvassa ylen iloinen, uskokaa tai älkää, välillä kyseinen poika oikein kysyy äidiltään josko saisi taas olla mallina. Ei auta kun ommella kovasti, että saa poika poseerata! :D

ALEALEALEALEEEEEEEEEEEEEEE!!

perjantai 22. heinäkuuta 2011


Viimeistä viedään, elikkäs Hoppu ale -20% loppuu tänään! 

Meikämamma hioo ulkosalla bikinit päällä, ja lämpöinen on (vaikka koneellisesti hiookin;))!
Ajatus olisi maalailla keittiön kalusteita eri värein. Keittiön tuolit, pikku sivupöytä ja keinutuolikin saaavat väriä pintaansa, kunhan päästään maalikaupoille. Laittelen vaikka ennen ja jälkeen kuvia, jos saan sellaisia aikaiseksi? 
Ihanaa kesäpäivän jatkoa kaikille!

S

pst. takki naisten kokoa S

Sale ends today at our webshop.

On twitter också

tiistai 19. heinäkuuta 2011


Uusi asia nro 1, Hoppu twiittaa! Hehheheh, täytyy koittaa pysyä ajan tasalla asioissa, ja kokeillaan nyt tämäkin juttu, toimiiko meidän käytössä jollain tavoin, aika näyttää.

Hoppu joutui tekemään uuden tykkää-sivun Facebookkiin, koska syystä taikka toisesta emme kumpikaan enää näe ryhmämme tietoja... Oikeassa reunassa ----> tykkää painike uuteen ryhmään. Vanhaa ei kylläkään ole, ainakaan toistaiseksi, poistettu. Vähän kyllä ottaa päähän koko Facebook, nyt on ryhmää siellä ja täällä, toisessa ei voi luoda tapahtumia ja toista emme pysty hallitsemaan... Murh!!!

Uusia juttuja löytyy myös verkkokaupasta, mm. penaaleja (jo kohta!) koulua aloitteleville :)

Hmmm, mitähän muuta, ainakin yksi asia varmasti unohtui... Noh, palataan asiaan kun muistuu mieleen. Väsy kova, kohta nukkumaan pitkän päivän jälkeen.


Now you can find Hoppu Design on Twitter, in english!

S

Kesämekkoja

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011


Olipas taas ihana kesäpäivä! Mummun moikkausreissulla Aurassa maisteltiin ahomansikoita ja kerättiin raparperia kotio tuotavaksi. Toivotaan että on ihan käyttökelpoista vielä, jos vaikka saisi piirakan aikaiseksi tulevalla viikolla. Eilen taasen poimittiin sieniä ja mustikoita, kyllä on niin palkitsevaa ja ihanaa syödä itse kerättyjä asioita, ai ai!!! Ja terveellistä! Ja puhdasta!
Mutta juu, verkkokauppaan lisätty S-kokoisia mekkoja ja hameita.

Saara

Such beautiful summerdays here in Finland. Blueberries, strawberries and mushrooms, pick and eat! MMMM, so happy!

ALEALEALEALEEEEEEEEEEEEEEE

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

HOPPU VERKKOKAUPASSA NYT ALE!!!! KAIKKI TUOTTEET -20% 13.7.-22.7. VÄLISEN AJAN. TERVETULOA OSTOKSILLE!



Hoppu osallistuu Lasten Festareille Helsingin töölönlahdella 21.8 sunnuntaina, tervetuloa mukaan, tapahtuma on ilmainen!!

S&N

Sale at Hoppu webshop, all products -20%
We are attending Childrens Festival in Helsinki 21.8, wellcome!

Maksimekko

tiistai 5. heinäkuuta 2011


Maksimekkoa pukkaa, lukijoiden toiveen mukaan. Myös hametta valmistuu maksimitassa, kuvia asap.
Hoppu irl ainakin Faces festareilla myymässä heinäkuun lopulla, koitetaan saada iso kasa mekkoja aikaiseksi ja toivotaan hyviä kelejä festarointiin. 

Maxidresses and skirts (soon in shop), as you wished!

S

Huppukokeiluja helteessä

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Verkkokauppaan on valmistunut mm. uusia lasten takkeja, joissa onkin tällä kertaa ihan uudenlaiset huput. Äiti kiittää taas kerran omia pikku mallejaan, jotka tällä kertaa ihmeen avuliaasti osallistuivat valokuvaussessiooni. Tietokoneella on ihan siedettävää istua tuulettimen edessä, vaikkakin tekniikka temppuilee tuolla verkkokaupan puolella. Jostain kumman syystä en nimittäin saanut kirjoitettua tekstiä ollenkaan lisäämiini tuotteisiin. No, kyllä ne sinne sitten joskus ilmaantuvat, jahka saan ongelman ratkaistua.... Sillä välin nauttikkaamme kesästä ja muistakaa pitää hatut päässä ja juoda paljon, auringonpistos tulee salakavalan nopeasti....

Noora