HEIJASTINLIIVEJÄ

lauantai 8. tammikuuta 2011

Oletko sinäkin kyllästynyt niihin iänikuisiin neon keltaisiin turvaliiveihin? Tokihan se väri on hyvin erottuva huomioväri, mutta miksei välillä jotain muutakin? Tässä muutama esimerkki lasten heijastinliiveistä a´la HOPPU:
Liivien koko on noin 4-10-vuotiaalle sopiva.
Kuvan malli on 9-vuotias.
Noora

13 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

No onpas hyvä idea!! Koska kyllähän tuo heijastin se pääasia noissa liiveissä hämärällä on. Hienoja heijastinliivejä!

Iia Katariina kirjoitti...

Mainio idea, aikuisillakin voisi olla tällaisia "ei-niin-poliisin-näköisiä" heijastinliivejä. Toki se kirkuvankeltainen näkyy hyvin, mutta... rumia ne ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno idea,,ehkä lapset tai aikuiset käyttäisivät tuollaisia mielelään :) mitäs kangasta noi on tehty??

Annika kirjoitti...

Just tuossa joulun aikaan mietein että miks kaupoissa myydään pelkästään niitä keltaisia huomioliivejä. Paljon suurempi joukko käyttäisi liivejä esim. lenkkeillessä jos niitä saisi vaikka ihan mustalla pohjalla. :> Kävi mielessä että itselle vois tehdä mustalla pohjalla heijastinliivin lenkkeilyyn, mutta saa nähdä saako tätä ideaa käytäntöön.. :D

Hienoja nämä tekeväsi liivit!

hoppu design kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Nämä liivit on pääasiassa puuvillasta, tuo musta pääkallokangas taitaa olla jotain sekoitetta.....hiukan sellasta kevyempää viskoosiin vivahtavaa :) Täytyykin tehdä myös aikuisten kokoa, itsekin voisin lenkkeillessä käyttää, kunhan löydän sopivan kankaan.
Noora

Thea kirjoitti...

I can't read wht you have written, but I can see the pictures! Very nice vests. My girls wear reflex west in winter, but they are not half as nice as yours. :-)

hoppu design kirjoitti...

Thank you Thea! Winter here in Finland is so dark and long that reflective vest are more than needed. The thing is that all available vests look the same, that neon yellow color you might also know. So I decided to make something different, reflective vests can also be trendy and look nice!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Näissä pitää vaan muistaa se, ettei myydä saa heijastinliivinä, ellei heijastavaa osaa ole CE-hyväksytty.

hoppu design kirjoitti...

Nyt on asia tarkistettu, eli näissä liiveissä käytetyt heijastinnauhat täyttävät EN 471 tai EN 13356 tyypin 2 ja 3 standardin kokonaisheijastavuusvaatimuksen.
Noora

Anonyymi kirjoitti...

Sama anonyymi ( MAria)... Tuo CE-hyäksyntä kommenttini ei sitten ollut tarkoitettu miksikään ilkeilyksi, haluan vielä näin jälkikäteen varmentaa. Kirjoitin sen tidokso teille siksi, että kaikki eivät tiedä, että ennen kuin heijastinta saa markkinoda "heijastimena" siinä on oltava nämä hyväksynät...Ihan siis tarkoitin sen teille hyvällä... ;O)
Hienoja liivejä ovat.

hoppu design kirjoitti...

Kiitos Maria, hyvä kun tulee tällaiset asiat puheeksi, kun itse ei aina tule kaikkea edes ajatelleeksi ;) Olihan muuten aika sekavia nuo kriteerit, joilla niitä heijastimia arvioidaan,kun kävin googlettamassa. Nyt jäi sellainen luulo ainakin mulla että tuo EN 471 on sellaisten ammattikäyttöön tarkoitettujen heijastimien tyyppikoodi, mutta en kyllä ihan varmasti mene sanomaan....Kyllä sen ihan paljaalla silmälläkin näkee muuten että toinen tilaamani keltainen heijastinnauha ei heijasta yhtä hyvin kuin tämä harmaa.

seinäruusunen kirjoitti...

Ihana idea, saanko "napata"?
Tyttöä hävettää pitää huomio liivejä kun on "niin rumat", ehkä tää innostaisi pitämää liiviä enemmän :)

Heidi kirjoitti...

Tämäntyyppistä ajattelin omallekin tytölle tehdä. Kuka sanoo, että ne liivit pitää olla juuri niitä keltaisia? Varmasti tuollaisia kivoja kuviollisia pidetään päällä paljon paremmin.