ReUse Republic

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Uusinta uutta taas: Näistä:

 Tuli nämä:                                                                                       


Sammareissa oli polven kohdalla reikä, jossa siis tuo sydän päällä, vauvan pupu-teepparissa oli kaiketi hälylaitteen tekemä pieni reikä ja raitapaidassa tummia tahroja siellä täällä. Tällaiset niistä sitten kokosin :)
Noora

Lätsät

lauantai 24. heinäkuuta 2010


Verkkokaupassamme paljon uusia hattuja, kasseja ja muuta kivaa, tsek!
Myös tarjoustuotteita lisätty, tehdään tilaa uudelle!

Check our webshop, lots of new stuff added!!!
Saara

Hoppu Salon iltatorilla

tiistai 20. heinäkuuta 2010



Tämän viikon torstaina lähdetään vihdoin Salon iltatorille! Meidät löytääpi jo aamusta, ja iltaan saakka, js ei vesisade yllätä. Paikkaa ei ole vielä varmistettu, mutta tavoitellaan paikkaa josta ennenkin meidät on löytänyt!

S&N

ReUse Republic vol.2

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Lisää ReUse Republic-tuotoksiani:

Tuossa yhdessä kuvassa näkyy siis kaksi paitaa, joista tämä mekko on tehty, kerkesin vaan jo hiukan leikellä niitä, ennen kuin muistin ottaa valokuvat...;) Mekon koko on noin 90cm.
Korvallinen huppari on tehty useammasta raitaisesta trikoovaatteesta, t-paidoista ja housuista. Koko noin 110-116cm.
Noora

Mansikkaa!

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010



Pikainen helletervehdys myös minulta! Ihan tyhjänpanttina ei täällä ole tullut oltua, mutt valitettavasti kamera ei ole ollut oikein yhteistyökykyinen :/. Nyt kuitenkin taas pelasi sen verran, että verkkokauppaa sain päivitettyä muutamalla tuotteella, ei kun tsekkaamaan!

Saara

Huh hellettä

torstai 15. heinäkuuta 2010

Loman ja kuumuuden keskeltä väliaikaterveisiä Hopulta. Hiljaista on ompeluksien saralla ollut, on niin kuuma, ettei oikeen voi ajatellakkaan sellaista....;) Tässä kuitenkin pari lasten mekkoa, jotka ovat myynnissä verkkokaupassa. Kannattaa muutenkin käydä kurkkaamassa tarjoustuotteita, lisäilin sinne aika paljon vaatetta;)

Noora

ReUseRepublic-kilpailu

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Tästä lähtien voit seurata ReUseRepubilicin mallistoni valmistumista täällä Hoppu Design blogissa. Päivitän tänne kuvia ja tietoa tekemistäni vaatteista. ReUseRepublicista saat lisätietoa TÄÄLTÄ. Käythän myös liittymässä ReUseRepulicin facebook-sivuille. Kampin kauppakeskus järjestää sitten 18.-19.9. myyntitapahtuman, jossa jokainen suunnittelija myy omia tuotoksiaan.

Kyseessä on siis suunnittelukilpailu, jossa käytettävänä materiaalina on eri vaatemerkkien/kauppojen ylijäämistöä ja myynnistä poistettuja vaatekappaleita. Kilpailuun osallistuneista suunnittelijoista valittiin kahdeksan voittajaa, joiden joukossa siis olen. Itse sain ensimmäisen vaate-eräni lastenvaateliike Polarn O. Pyretistä. Kaikki jotka tuntevat kyseisen vaatemerkin, tietänevät varmaan että vaatteet ovat tosi värikkäitä ja hauskoja, todella söpöjä siis jo entuudestaan. Haastavaa olikin keksiä, mitä uutta ja erilaista näistä vaatteista saisi luotua. Suutari pysyköön lestissään, joten päätin tehdä lastenvaatemalliston. No, jotain olen jo saanut valmiiksi, jokainen päättäköön itse, olenko onnistunut työssäni vai en....;) Tässä siis ensimmäiset kuvat luomuksistani......
Laitan joku päivä kuvia alkuperäisistäkin vaatteista, sillä kiinnostavaa olisi varmaan myös tietää mistä nämä on tehty.....;) Materiaalina oli pääasiassa trikoovaatteita: mekkoja, housuja, paitoja, bodyja.
Noora