Lippiksiä

lauantai 22. toukokuuta 2010

Uusi malli lippiksissä! Nämä on vähän pienemmille päille tarkoitettuja, noin 1-2vuotiaan kokoa. Lisää tulossa kunhan kerkiää!!!!

Tässä vielä herkkis mekko, jonka sai tänään syntymäpäivälahjaksi eräs pieni prinsessa!!!!
Noora

Kesää

keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Uutta kesäistä takkia pukkaa, ehkä tarvetta on sitten viikonvaihteessa taas ;). Tämän M/L kokoisen takin ja valkovuokkotakin lisäilen verkkokauppaan tänään myöhemmin, nyt painun hetkeksi pihalle aurinkoon!

Saara


Salon kevätmarkkinat

tiistai 11. toukokuuta 2010


Pitkästä aikaa Hoppu löytyy Salon torilta, 30.5 sunnuntaina. Kevätmarkkinat alkavat klo 10, mutta löydymme varmastikin paikalta jo ysin aikoihin ainakin.  
Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet Hopun ystävät!



Saara

KOWABUNGA!!!!!!!

maanantai 10. toukokuuta 2010

Muistanette varmaan Turtlesit sieltä 90-luvun alkutaipaleelta, Donatello, Raffaello, Leonardo ja Michelangelo....Nykyään teinimuttanttininjakilpparit on kai jo muuttuneet hieman moderneimmiksi versioiksi alkuperäisistä, mutta tässä takissa esiintyvät nuo aidot ja oikeat!!!!! Takissa on vuorina tumman vihreä tuulikangas, joten pitää myös tuulta paremmin kuin "pelkkä" tavallinen puuvillavuori. Koko on noin 120cm, hihoja kääntämällä muuntautuu myös pienemmälle sopivaksi. Kierrätettyä taasen, vanhaa lakanaa.....;)

Lisään tähän loppuun vielä kuvan eilen valmistuneesta herkkupalasta, hieman pienemmässä koossa kuin Turtles-takki, on myynnissä myös verkkokaupassa.
Noora

Linkkivinkkejä III

lauantai 8. toukokuuta 2010

 Tällä kertaa valitsin sisustus-/lifestyle-henkisiä blogeja vinkkeihini. Jokaisessa todella kauniita kuvia (voi kun meilläkin olisi) ja ihania tunnelmia, tyylit vaihtelevat romanttisesta modernimpaan.

Kuva Vihreän Talon blogista, toivottavasti ei haittaa että luvatta poimin sen!!!










Saara

MINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!

perjantai 7. toukokuuta 2010



Saara

Jotain ihan muuta

keskiviikko 5. toukokuuta 2010


Joku on ehkä huomannutkin, että jo jokin aika sitten lisäsimme Hopun verkkokauppaan vintage/2nd hand osaston. Koimme, että Hopun ajatusmaailmaan sopii hyvin myös ihan valmiiden vanhojen vaatteiden ja asusteiden, miksei kankaidenkin, myynti. Tervetuloa siis seuraamaan sitäkin puolta kauppaamme!
Alla olevat suomalaiset avokkaat lisätty myyntiin, koko 6.


Saara

Päivitystä...

tiistai 4. toukokuuta 2010


Vihdoin jo luvattua verkkokaupan päivitystä... Lisätty mm. alla olevat takit ja tunikamekkosia iso kasa, koot alkavat 86 sentistä. Valitettavasti täytty taas kerran valittaa ja pahoitella kuvien huonoa laatua :/. Josko taas kerran odottaisin sitä aurinkoisempaa päivää, ja lisäilen sitten jo olemassa oleviin myyntiartikkeleihin lisäkuvia.



Tervetuloa muuten uusille blogin lukijoille! Lähipäivinä näköjään muutamilla lisääntynyt, ja kiva niin :). Koitetaan saada tänne blogin puolelle myös välillä vähän epäkaupallisempaa postausta, itselläni olisi mm. oma vappumekko, jonka voisin tänne kuvata.

I want to wellcome all of our new blog  followers!!! It's really nice to see that we have fellow-clothing-enthusiasts all over the world ;). Some day I must make a post about all the northern blogs I follow, there are some great ones there!...
Please visit our web store, and send e-mail, regarding on the prizes sending to abroads.

Saara