Arvonta suoritettu!

keskiviikko 31. maaliskuuta 2010


Pinkin Muumi kassin voitti Aniliini ja Puketti pussukan Hanna (berrysoup). 
Onnea voittajille!!

Pienen prinsessan juhlamekko

sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Löysin kaapista kangasvärejä ja innostuin painamaan kultaisella kruunuja tyttösten mekkoihin. Tässä juhlava mekko mustasta ohuehkosta pellavasta ja kultaisesta ohuesta tyllistä. Tylli on kirppislöytö, joten on siis kierrätettyä materiaalia. Kruunun päissä kultaiset helmikoristeet. Mekon koko on noin 100cm. Myytävänä verkkokaupassa.
Lisäsin tähän vielä toisen kruunumekon, batiikkitrikoosta ja pussimaisella helmalla. Tämän mekon koko on noin 110-116cm.
Noora

Someron Kevät-Ruokava 2010

lauantai 27. maaliskuuta 2010


Ruokava messut takana, kummasti voi väsyttää päivän seisoskelu/istuskelu! Verkkokauppakin on taas auki, lähipäivinä lisätään mm. naisten mekkoja.





Saara

edit... arvonnan tulokset tulevat piakkoin, malttakaa...

Taskumekko

torstai 25. maaliskuuta 2010

Marimekon iloisesta mekosta vaikutteita saanut musta lystikäs taskumekko etsii verkkokaupassa uutta omistajaa!!!!Mekko on mustaa pellavaa ja taskut on valmistettu erilaisista kierrätetyistä puuvillakankaista. Kokonaisuuden kruunaavat eriväriset napit! Mekko on kokoa L/XL, rinnanympärysmitta n. 114cm ja pituus olalta helmaan 86cm.
Muistavathan kaikki, että Hoppu on myymässä tänä lauantaina 27.3. Someron Ruokava-messuilla klo 9-16!!!! Nähdään siis siellä!
Noora

Vihreä Otus

tiistai 23. maaliskuuta 2010

Tänään syntyi tämä musta pienen pojan (tai miksei tytönkin) paita, johon on applikoitu eteen ja taakse hassu vihreä otus. Otuksen silmät ja nenä on mustat napit, edessä kiinnitys vihreillä napeilla. Paidan koko on noin 80cm, kuvan mallille paita on kyllä jo liian pieni.....;)

Myytävänä verkkokaupassa!
Noora

Uusinta uutta

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Täytyy välillä laittaa tännekin kuvia uusimmista tuotoksista, jotka ovat siis jo verkkokaupassa myynissä. Tänään valmistui tuo musta naisten henkselimekko, jossa iso omenatasku. Mekko on noin kokoa 38-40, tarkemmat mitat löytyy verkkokaupasta kyllä. Sitten vielä uusi hattumallin kokeilu, niitä olisi tarkoitus myös tehdä aikuisen päähän sopivia.....tässä kuitenkin vaan lapsen päähän meneviä, mallina taas oma suostuvainen poikani...;)Ai niin ja laitetaan vielä kuva yhdestä naisten kesämekosta...
Noora

Naisille kesään

Vielä tänään ehtii mukaan arvontaan! Hopsan siitä osallistumaan!


Kuvituksena naisten mekkoja.
Saara

Naisten takki, koko L

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010


Viimeisimmissä valmistuneissa tuotteissa mukana suurempiakin kokoja, mm. tämä takki, kokoa L. Tarkemmat mitat ja tiedot verkkokaupan puolella.

MUISTAKAA ARVONTA, VIELÄ ON AIKAA OSALLISTUA :)




Saara

ARVONTA!

maanantai 15. maaliskuuta 2010


Hopun Facebook-ryhmässä oli jo jonkin aikaa sitten arvonta, ja päätimme tasapuolisuuden vuoksi järkätä moisen täällä bloginkin puolella! Tällä kertaa palkintoja on kaksi: Muumi aiheinen laukku ja Marimekon Puketti-kankaasta ommeltu vuorillinen pikku pussukka.




Osallistuaksesi kilpailuun, vastaa seuraaviin kysymyksiin:

1. Oletko seurannut aiemmin blogiamme?
2. Miten löysit tänne?
3. Mitä itse toivoisit valmistettavan kierrätystekstiileistä?


Muista myös jättää sähköpostiosoitteesi (jos yksityisyys-syistä et halua osoitettasi tänne blogiin näkyville, laita se meilillä meille, muista laittaa aihe kohtaan kilpailussa käyttämäsi nimimerkki)!!
Blogin omistavat tuplaavat mahdollisuutensa linkkaamalla omassa blogissaan Hoppu blogiin, muista myös mainita linkkaamisesta!
Kilpailu päättyy 22.3.

Mekkoja osa 2

lauantai 13. maaliskuuta 2010

Lisää upeita olkainmekkoja verkkokaupassa!
Noora

Naisten mekkoja

keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Kesän odotus alkaa näkymään jo kovasti uutukaisissa ompeluksissa, aina vaan kesäisempää vaatetta pukkaa.....Tässä tuoreimmat: kaksi upeakuosista naisten olkainmekkoa, kierrätyspuuvillasta, tottakai! Mekot ovat yksinkertaisen kauniin malliset, mukavan tuntuinen malli myös päällä. Takana vetoketju. Mekkojen koko on 38, ry 90cm, vy 84cm ja olka-helma mitta 98cm. Ne ovat jo myynnissä verkkokaupassa! Näissä kuvissa toimii mallina Saara.

Noora

Summertime, we're waiting for you!!!!! These beautiful summer dresses are made from recycled cotton and they are for sale at Hoppu webshop.

Pienten takkeja

tiistai 9. maaliskuuta 2010

Verkkokaupassa on myynnissä nyt nämä kolme uutta takkia, kaikki kierrätysmatskuista (paitsi vetoketjut on uusia). Pienin, vaaleanpunainen paperinukketakki on noin kokoa 80-86cm, ruskea kukallinen noin 90cm ja eläintakki noin 92-98cm. Takeissa on puuvillavuorit, joten ne on tarkoitettu kevät/kesäkäyttöön.
Noora

Korusia

maanantai 8. maaliskuuta 2010

Verkkokauppaan lisäilty ensimmäiset korut. Jesse ja Maria korut saivat alkunsa jo kouluaikoina, niitä on kiva näpräillä, vaikka saahan niihin sitten aikaa uppoamaankin! Lisäsin ne kauppaan naisten kategorian alle, vaikka itseasiassa miehet niitä on enemmän ostanut. Saisikohan sen kategorian jotenkin siirrettyä ihan erikseen...




Saara

Laukkuja...

torstai 4. maaliskuuta 2010

Tällaisia laukkuja on syntynyt viime päivinä. Kokeilin uutta tekniikkaa: paperikuva päällystetään kontaktimuovilla mollemmin puolin ja ommellaan sitten kankaalle. Ei hassumpi lopputulos, valkoinen veska (onko kukaan sattumoisin lukenut Neil Gaimanin Sandman sarjakuvaa?) menee myyntiin verkkokauppaan, samoin pieni pinkki muffinikassi. Muumiaiheisesta en oikein tiedä uskaltaako sitä myyntiin laittaa, kaiketi noiden kuvien käytöstä on joku laki olemassa....Mitä mieltä olette?
Noora

Naisten kesämekkoja

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Nyt on tarjolla naisille ihan uusi malli! Kesäinen olkainmekko, joista tässä esittelyssä kaksi. Musta-puna-valkoisen tarina on hieman surullinen, sillä löysin siitä kankaasta mekon takapuolelta virheen. Siitä syystä tämän mekon voi huutaa itselleen huuto.netistä, todella halpaan hintaan.....

Toinen ruskea-valkopallollinen on tehty vanhasta pyöreästä pöytäliinasta, jonka virkattu pitsireunuskin on päässyt mukaan mekon helmaa koristamaan. Tämä mekko löytyy verkkokaupasta. Lisää tällaisia olisi tarkoitus tehdä kesää varten....
Noora

Sydäntakki

tiistai 2. maaliskuuta 2010


Kevättä on jo selkeästi rinnassa, kun viimeiseksi valmistuneet ompelukset ovat kaikki niin kesäisen oloisia ;). Tosin tämä kevät voi olla aikamoinen koettelemus, loskaa riittää!!
Tässä 100/110 senttinen takki valmistunut myyntiin. 

Saara