Ihku ALE takki Huuto.netissä!!!

perjantai 29. tammikuuta 2010


Hoppu kevättakki (110-116) ale hintaan Nooran huuto.netissä, äkkiä kaikki huutamaan, 
edukkaasti lähteepi pirtsakka retrotakki kevääksi ;)!!!
TAKKI MYYTY!!!!!

Pussukat

keskiviikko 27. tammikuuta 2010



Kunpa se kevät jo tulisi! Tiedän, ei saisi valitta kun talvikin on ollut näin kaunis,  mutta lisävalo ei olisi haitaksi, valokuville, eikä mielentilalle.
Kaipasin itselleni pikku pussukkaa, jossa käsiveskassa saisi mukavasti kuljetettua esim. huulirasvan, ripsarin ja pinnejä. Pussukassa pysyvät puhtaana ja ovat helpommin löydettävissä. Samalla kun väsäsin moisen itselleni, tekaisin muutaman myös myyntiin. NOIN-mitat: 15 cm leveys keskeltä ja 13-15 cm korkeus. Kuvaan laitoin pussukoihin hiukan täytettä,jotta pysyvät pystyssä. Jokaisessa puuvillavuori. Kaikki materiaalit kierrätettyjä (paitsi langat!).



Saara

Kevättä odotellessa...

perjantai 22. tammikuuta 2010


Tulispa jo kevät ja kesä!!!! Minä jo ainakin kovasti odottelen sitä jos ei kukaan muu.....Siispä viimeisin luomukseni onkin jo melkoisen kesäinen haalari, kuosina ihana metsämansikka. Haalarissa on vuorina oranssia valkopallollista puuvillaa, eli on lämpimämpien kelien haalari ;). Mallina toimii taas lahjottu poikani 3,5v., hänelle haalari on jo liian pieni, kokoarvioni haalarista on noin 92-98cm. Haalari on myytävänä huuto.netissä, katso linkki sivusta. Nämä metsämansikkaiset verhot on muuten ihan oikeasti roikkuneet Espoon asuntomme keittiön ikkunassa! Eli kierrätettyä taasen. Ja varmasti uniikkia!!!!!

Noora

Someron Ruokava 4.4.

keskiviikko 20. tammikuuta 2010



3.4.2010, elikkäs pääsiäislauantaina voitte bongata Hoppu Designin Someron Ruokava-messuilta, teretulemast penkomaan!! Kuvituksena pirtsakoita kevätlakkeja, näitä löytyy 1-ja 2 vuotiaille ;)



Saara

Uusia tunikoita

maanantai 18. tammikuuta 2010


Tällaisia hauskoja tunikoita olen saanut juuri valmiiksi:

Maatuskatunika on kooltaan kaikkein suurin, noin 110-120cm, nämä tunikat ovat sen mallisia että sopivat aika pitkään, ensin mekkona ja sitten lyhyempänä tunikana. Pöllötunikan koko on noin 100-110cm, samoin lime-ruskea virtahepotunika. Kukallinen on kaikkein pienintä kokoa, noin 74-80cm. Kaikki tunikoissa käytetyt kankaat ovat kierrätettyjä, paitsi tuo lime-valkoinen virtahepokangas on Ikeasta ;) Nämä tunikat olisi tarkoitus laittaa huuto.netiin myyntiin, ainakin nyt vielä ennen kuin verkkokaupa saadaan auki....Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä tätäkin kautta. Kuvallisten/taskullisten tunikoiden hinta on 25 euroa ja pieni kukallinen on 20 euroa.
Noora
20.01. Pieni kukallinen tunika MYYTY

Linkkivinkkejä II

Viimeksi linkkivinkeissä oli pitkälti tuunaukseen spesialisoituneita blogeja, tällä kertaa ajattelin listata muutamia suosikki-ompelublogeja. Osalla ompelijoista matskut ovat kierrätettyjä ja osa on länsi naapuristamme :)


Ja tässä vain pieni osa seuraamistani ompelublogeista, jotka nyt pälkähtivät ensimmäisinä mieleen... Toivottavasti jollekin löytyy uusia tuttavuuksia!

Ja koska postaukset ilman kuvia on tylsiä, varastin Nooran Kita-otuksista Facebookista kuvan ;)

Saara

Tuotekehittelyä

keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Heippa kaikille pitkästä aikaa! Ompelu-uutiset ovat olleet vähissä, eikä oikeastaan minkään muunkaanlainen värkkäily ole innostanut lähiaikoina :/. Nyt kuitenkin haetaan uutta tuulta purjeisiin ihan uudella tuotteella!
Kehitteillä siis koiran asu/asuja. Tässä kuvissa "väsyneen oloisen" mallin päällä ensimmäinen proto, joka itse asiassa onnistui ihan kivasti.



Päällinen on kierrätettyä puuvillaa ja vuori fleeceä. Pikkuisen on mallille väljä tämä asu, mutta kuitenkin pikku koiralle sopiva.



Näihin ajatuksiin tietysti vei tuleva uusi perheenjäsenemme, jolle poikani kanssa perustimme ihan oman bloginkin! ;)

This one is inrpired by Vincent, moving in to our family on february :)

Saara

Uusi vuosi ja uudet kujeet ;)

keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Nyt on sitten joulut ja uudet vuodet juhlittu (huh huh) ja taas pitäisi tarttua pikku hiljaa toimeen....Tämän vuoden ensimmäinen postaus olkoon ennen joulua valmistamastani Punk Prinsessa-takista, joka nyttemmin lienee jo löytänyt uuden omistajansa jossakin päin maailmaa :) Takissa on musta fleece vuori ja päällikankaina useampaa erisorttista puuvillaa. Hauskana yllätyksenä takin valmistuttua oli se, että huomasin silloin vasta hauskan jutun selässä olevasta pääkallokankaasta: se nimittäin loistaa pimeässä!!!! Hupun reunassa on muuten mustaa pitsiä, se ei kuvassa oikeen erotu....No, todella hyvää ja onnellista uutta vuotta vaan kaikille tämän postauksen myötä!!!!!
Hoppu Design




Noora