Lasten Kemut, kuvituksena sneak peak Turun messujen muotinäytökseen ;)

keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Hoppu Design ottaa osaa
Salon seudun lastenkemuille Turussa 5.8.
!!!



Turun Vanha Suurtori saa elokuussa uuden, nuorekkaamman ilmeen kun Salon Seutu tuo rikkaan lastenkulttuuritarjontansa turkulaisten ja koko maakunnan ihmisten nähtäville!


Salon Seudun Lastenkemut tarjoaa kahtena päivänä monipuolista ohjelmaa niin lapsille kuin lapsenmielisillekin.

Markkinatunnelmaa ja syyslomavinkkejä
Markkinatunnelmaa tarjoavat Salon seudun käsityöläisyrittäjät sekä useat matkailuyrittäjät omine mielenkiintoisine kojuineen. Heiltä voit poimia ideat koululaisten syysloman viettoon. Torikahvilassa nautitaan makoisista virvokkeista ja hyvästä seurasta.

Taidepajoja
Kukkajuhlan sekä Aurinkoinen tulevaisuus- ryhmän ammattilaiset vetävät koko tapahtuman ajan taidepajoja kaikille halukkaille. Lisäksi molempina päivinä on tarjolla laadukasta ohjelmaa, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Tapahtumassa mukana mm.
Talent-showsta koko kansan tietoisuuteen ponnahtanut Taikuri Aaro Sorva huikeine esityksineen
Eksoottisen paimentolaismajansa kanssa maailmaa kiertävä teatteriryhmä Quo Vadis
Mukaansatempaava ja karismaattinen Gildas Houessou tuo Länsi-Afrikan rytmit mukanaan saaden kaikkien tanssijalat vipattamaan
Ammattitaitoinen Salon teatteri leikittää ja viihdyttää yleisöä
Leticia- lapsikuoro ihastuttaa positiivisella ja vauhdikkaalla esityksellään
Pelimannisuvusta tulevat Moranderin haitariveljekset eivät jätä ketään kylmäksi taidokkaalla soitollaan ja esiintymistaidollaan
Bändikilpailuissa menestynyt 5. Vaihde viihdyttää menevillä ja tarttuvilla melodioillaan
Keanne van der Kreenen sympaattisten taidekuvien näyttely. Esimakua näyttelystä saa Lastenkemujen kuvitusilmeestä. Lastenkemujen ilme on Keannen käsialaa.
Tapahtuman juontaa Rami Tapper. Trubaduuri ja juontaja Rami Tapper on pitkän linjan konkari maamme esiintyjäkaartissa, joka on viihdyttänyt yleisöä monipuolisuudellaan jo vuodesta 1989.

Tekemistä siis riittää molemmille päiville. Tule viihtymään kanssamme koko perheen voimin!




Asuja Turun messujen muotinäytökseen meiltä tulee kolme. Kaksi asuista on perinteisempää Hoppua ja yksi on hieman erikoisempi, messuille mukaan kurkkimaan ja niille jotka eivät messuille pääse, toki kuvia tännekin tulee :)



P.S. Huomasin, että meille on tullut uusia lukijoita muutamaakin eri kautta tänne blogiin ja Facebook-ryhmässämme on jo 155 jäsentä (!!). Tosi mahtavaa, että ihmiset on meidät niin hienosti löytäneet!! Tervetuloa siis kaikille, kommentteja ja postausehdotuksiakin otetaan vastaan :)

Saara



a few more tunics

tiistai 21. heinäkuuta 2009

Tulihan niitä pari muillekin ;) Kokoa 38.


Löytyvät täältä, tarkista mitat.


Saara

Googlen kautta lukijoille

Lisäilin tuonne sivupalkin alareunaan googlen kautta lukijoille oman jutskan, jonka Emilia olikin heti löytänyt :)

Käykääs kurkkimassa Emilian blogi, jotakin yhteystyötä Emiliankin kanssa on suunnitteilla, katsotaan miten käy!


I added a gadget for Google readers in the sidebar, join!

Saara


kedon kukkia

maanantai 20. heinäkuuta 2009

Kerrankin jotakin ihan itselle!


Tätä mallia löytyy meiltä molemmilta silloin tällöin myynnistäkin.


Saara

Popsi popsi porkkanaa....

sunnuntai 19. heinäkuuta 2009







Hetken mielijohteesta valmistunut söpö porkkanamekko noin kokoa 86/92. Vihreä-valkoraitaista puuvillaa johon ommeltu hassunhauska porkkanatasku. Olkaimet on oranssia valkopallollista puuvilla vinokanttia (itse tehtyä). Materiaali on kaikki kierrätettyä. Porkkanakuva on sellaisesta pöytäliinasta jossa on paljon kuvia erilaisista juureksista ja hedelmistä....tulossa siis ehkä myös lisää mekkoja tms. sitruuna, paprika, kaali....:) Pääntie näyttää aika pieneltä, mutta testattu on että mahtuu päästä läpi, ainakin meidän 3-vuotiaalta. Menee huuto.netiin jossain vaiheessa, kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä myös tätä kautta ;).



Noora

Hoppuilua iltatorilla

keskiviikko 15. heinäkuuta 2009



Hoppu osallistuu huomenna torstaina iltatorille
(Anna Abreun keralla).

Tervetuloa penkomaan!!!




Hoppu pipo pääsi juhlimaan juhannusta Rivieran lämpöön ;) mallina siskotyttö <3>

Saara

Naisten tunikat

perjantai 10. heinäkuuta 2009







Pari uutta tunikaa valmistui tänään. Marimekon Nekku-kankaasta tehty tunika on siskolleni ja toinen musta-valkoinen ympyräkuvioinen menee myyntiin. Koko on 40, laitan sen huuto.netiin eli sieltä voi käydä kurkkaamassa tarkempia tietoja.
Noora

jänniä uutisia!!!!

torstai 9. heinäkuuta 2009


Vihdoin uskalletaan paljastaa jänniä uutisia:

Hoppu Design osallistuu kutsuttuna elokuun lopulla Turun Messuilla muotinäytökseen:
Ekologista tyyliä arkeen ja juhlaan!!



Turun messuilla voi elokuussa tutustua ympäristön ystävän viimeisimpään muotiin, kun varsinaissuomalaisten ekologisten vaatteiden ja asusteiden suunnittelijoiden parhaat työt nostetaan muotinäytöslavalle. Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus VALONIA tarjoaa upean muotinäytöksen messukävijöille nyt ensimmäistä kertaa. Mallit kiipeävät C-hallin catwalkille kolmena messupäivänä, perjantaina 21.8., lauantaina 22.8. ja sunnuntaina 23.8. kello 16.00.

Luomupuuvillasta sekä uuden elämän saaneista vanhoista kankaista luodut vaatteet ovat eettinen ja helppo valinta niin suurille kuin pienille. Lasten leikkivaatteiden kankaat tuovat aikuisille mieleen lapsuuden kesät. Kierrätyskankaista valmistettu ekologinen naistentakki on puolestaan lämmin valinta syksyn kylmyyteen. Lavalla nähdään myös eettistä designia, jonka valmistuksen avulla pyritään parantamaan kehitysmaiden käsityöläisten asemaa. Miehille ja naisille on tarjolla luomupuuvillasta valmistettuja alusasuja ja arkivaatteita. Lisäksi suunnittelijoiden pöydällä vanhoista pitseistä on valmistunut upeita pikkumustia iltapukuja. Muotinäytöksen kruunaa upeat juhlavaatteet sekä kierrätysmateriaaleista valmistettu hääpuku.



Kaikki siis messuille kuikuilemaan eko-muotia!!!
Iloisin terkuin, Saara ja Noora

pssst. laitetaan myöhemmin pientä sneakpeakia muotinäytösasuista.... ;)

Puna-musta kaivotakki

maanantai 6. heinäkuuta 2009




Tässä hätäseen pari kuvaa siitä itselleni tekemästä kaivotakista. On vähän lyhyempää mallia kuin tuo edellinen siis. Ihan tyytyväinen olin kyllä lopputulokseen...:) Melko hiljaista ollut täällä blogilla kyllä, ajattelin pitää pikkusen lomaa ompelusta (Saarakin oli lomareissulla pari viikkoa)kun on niin kiireistä ollut. Nyt täytyy taas ruveta pikkuhiljaa hommiin....eiköhän ala taas kuvia tulla!


Noora